Advert
Advert
Advert

29 EKİM PROVALARI BAŞLADI

Devrek’te 29 Ekim kutlamalarında geri sayım başladı. Tüm yurtta olduğu gibi Devrek’te de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının yaklaştığı bugünlerde gösterilere katılacak olan öğrenciler Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ıncı yıl dönümü kutlamalarının ilk provasını yap

29 EKİM PROVALARI BAŞLADI
Bu içerik 1342 kez okundu.
Advert

 

 

  -Yeter KÖMEÇCİ-

  Devrek’te 29 Ekim kutlamalarında geri sayım başladı. Tüm yurtta olduğu gibi Devrek’te de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının yaklaştığı bugünlerde gösterilere katılacak olan öğrenciler Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ıncı yıl dönümü kutlamalarının ilk provasını yaptı.

  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için düzenlenecek olan törende yer alan öğrencilerin sunacağı gösterilerin provaları başladı. Devrek Cumhuriyet Alanı’nda gerçekleşen ilk provayı vatandaşlar meraklı gözlerle izledi. Öğrencilerin çalışmaları hız kazanırken, Cumhuriyet Alanı’nda süren provaların önümüzdeki günlerde daha da geniş kapsamlı olarak yapılacağı öğrenildi.

   İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına katılacak olan ve gösteri gurubunda yer alan çocuklar ile öğretmenler yoğun bir haftaya girdi. Cumhuriyet Alanı’nda çalışmalarını sürdüren öğretmen ve öğrenciler kusursuz bir gösteri performansı sergilemek için yoğun bir gayret sarf ediyor.

   29 Ekim kutlamaları için hazırlanan gösteriler de öğrencileri hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmeni Erhan Canga; “ Her sene olduğu gibi bu sene de Cumhuriyet Bayramı’nı coşku içinde kutlamak için öğrencilerimizle birlikte en iyi gösteriyi hazırlıyoruz. Öğrencilerimiz yetenekli ve istekliler buda provaların daha verimi olmasını sağlıyor. 29 Ekim’de bütün Devreklileri öğrencilerimizle birlikte hazırladığımız gösterileri izlemeye davet ediyorum” dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ