Advert
Advert
Advert

HAMİDİYE ANADOLU LİSESİ' NDEN YARDIM SERGİSİ

Devrek’te faaliyette bulunan Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi, Okul Aile Birliği’nin katkıları ile okul yararına yardım sergisi düzenlendi.

HAMİDİYE ANADOLU LİSESİ' NDEN YARDIM SERGİSİ
Bu içerik 2567 kez okundu.
Advert

 

  Devrek’te faaliyette bulunan Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi,  Okul Aile Birliği’nin katkıları ile okul yararına yardım sergisi düzenlendi.

  Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği üyeleri ve veliler tarafından hayata geçirilen yardım sergisine protokol ve vatandaşlar tarafından destek yağdı. Devrek Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenen kahvaltı programı açılışında ilçe protokolü de hazır bulunurken, organize edilen kahvaltı programı hakkında bilgi veren Okul Aile Başkanı Meltem Cozur; "Bu yılkı eğitim öğretim yılında  ilkini gerçekleştirdiğimiz ve okulumuz yararına düzenlediğimiz yardım sergisine verdikleri desteklerden dolayı velilerimize teşekkür ediyorum. Evlerinde ve ellerinde bin bir zahmetle hazırlayıp misafirlerimize sunduğumuz yiyecek ve içeceklerden elde edilecek gelir ile okulumuzun eksikliklerini giderme çabasındayız. Yine yardım sergisi açılışında bizlere destek veren Devrek protokolüne ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

  Düzenlenen yardım sergisi açılışına; Devrek Belediyesi Başkan Yardımcısı Recep Korum, Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan başta olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Cemalettin Yüceer, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, Okul Aile Birliği Yöneticileri, veliler ve vatandaşlar katıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ