Advert
Advert
Advert

ÇİFTÇİLERE FİDAN DİKİMİ EĞİTİMİ VERİLECEK

Devrek İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü çiftçileri toplantıya davet etti.

ÇİFTÇİLERE FİDAN DİKİMİ EĞİTİMİ VERİLECEK
Bu içerik 1749 kez okundu.
Advert

 

  Devrek İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü çiftçileri toplantıya davet etti. Chandler ceviz fidanı almak ve ceviz bahçesi kurmak için başvuruda bulunan çiftçilere fidan dağıtımı öncesi İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Ziraat mühendisleri tarafından 1 Kasım Cuma Günü saat 11.00’da Devrek Belediye nikah salonunda eğitim verilecek. Yapılacak olan eğitim hakkında yapılan açıklamada;

 “ İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüze Chandler ceviz fidanı başvurusu yapan değerli çiftçilerimiz. 1 Kasım Cuma günü saat 11:00’da Devrek Belediye nikah salonunda ceviz dikimi için toprak hazırlığı, ceviz fidanı dikimi, gübreleme, bakım ve budaması, fındık bakım ve besleme, hünnap ve hurma bakım besleme, üzüm ve kivi bakım besleme, ahududu böğürtlen çilek bakım besleme ile ilgili toplantı yapacaktır.

  Kurum Ziraat Mühendislerimiz detaylıca bilgilendirme yapacaklardır. Fidan dikmekle her şey bitmiyor, aksine herşey yeni başlıyor. Bahçe kurmak için fidan talebi yapan çiftçilerimizin toplantımıza katılmaları gerekmektedir. Toplantı sonrası uygulama eğitimi de yapılacaktır. Ayrıca Ceviz yetiştiriciliği yapan çiftçilerimizin de görüş ve fikirlerini paylaşmalarını talep etmekteyiz.” Denildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ