Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

DEVREK KENT KONSEYİ’NDEN ÖĞRENCİLERE AFET VE ACİL DURUM EĞİTİMİ

DEVREK KENT KONSEYİ’NDEN ÖĞRENCİLERE AFET VE ACİL DURUM EĞİTİMİ
Bu içerik 1150 kez okundu.
Advert

 

    Devrek Kent Konseyi tarafından Gazi Orta Okulu öğrencilerine afet bilincini artırmak amacıyla afet ve acil durum eğitimi verildi.

    Devrek Kent Konseyi tarafından başlatılan Afet ve Acil Durum(AFAD) eğitimine katılan Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt; ” Yaşadığımız coğrafya itibariyle deprem, sel gibi doğal afetle açık konumdayız. Afetlere karşı duyarlılığımızın artması amacıyla bu tip organizasyonlar düzenleniyor. Bu eğitimler sayesinde çocuklarımız ve vatandaşlarımız olası afetler karşısında bilinçlenmiş oluyorlar” dedi.

    Afet ve Acil Durum(AFAD) yetkililerince, başta deprem olmak üzere doğal afetler ve acil durumlara karşı öğrencilerde sosyal bilinç oluşturmak amacıyla verilen eğitimde afet türleri, afet öncesi,  afet sırası ve afet sonrası alınması gereken tedbirler anlatıldı.

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BİZİM ÇOCUKLAR HARİKA!
BİZİM ÇOCUKLAR HARİKA!
DEVREK BELEDİYESİ İŞÇİLERİN FAZLADAN  MESAİ ÜCRETLERİNİ AYLARDIR ÖDEMİYOR
DEVREK BELEDİYESİ İŞÇİLERİN FAZLADAN MESAİ ÜCRETLERİNİ AYLARDIR ÖDEMİYOR