Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

67+67=134 FİDAN BAĞIŞLADILAR

Türkiye, ülkenin birçok noktasında eşzamanlı olarak çıkan orman yangınları ile sarsıldı.

67+67=134 FİDAN BAĞIŞLADILAR
Bu içerik 574 kez okundu.
Advert

 

  -Sercan KAPUSUZ-

  Türkiye, ülkenin birçok noktasında eşzamanlı olarak çıkan orman yangınları ile sarsıldı.   Bir yandan alevleri söndürme çalışmaları devam ederken bir yandan da yok olan ormanları yeniden canlandırmak için fidan bağış kampanyaları başlatıldı.

 Devrek Kent Konseyi Gençlik Meclisi CHP Devrek Gençlik Kolları yanan ormanların tekrar yeşermesi ve o eski günlerinde hızlı bir şekilde dönebilmesi için fidan bağışında bulunarak  destek oldu.

  Devrek Kent Konseyi Gençlik Meclisi CHP Devrek Gençlik Kolları Adana, Osmaniye, Mersin, Kayseri, Aydın, Kilis, Muğla ve Antalya'da yaşanan orman yangınları sonrasında TEMA Vakfı'nın başlattığı "Yeniden Yeşerteceğiz" fidan bağışı kampanyasına destek verdi. Ege ve Akdeniz'de zarar gören orman alanları için TEMA Vakfı'na 67+67=134 fidan bağışladılar.

  Devrek Kent Konseyinin yapmış olduğu açıklama: “Devrek Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak ülkemizde son günlerde yaşanan orman yangınları nedeniyle çok üzgünüz. CHP Devrek Gençlik Kolları ile olan dayanışmamızla şehrimizin plaka koduna nazaran Gençlik Meclisi ve CHP Gençlik Kolları  olarak 67+67=134 adet fidan bağışında bulunduk. Böyle zamanlarda elini taşın altına koymaktan çekinmeyen tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Bu fidanların gelecek güzel günlerde yeşermesi dileğiyle."

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
“HER ÖNÜNE GELEN AĞAÇLARIMIZI KESECEK CESARETİ NEREDEN ALIYOR?
“HER ÖNÜNE GELEN AĞAÇLARIMIZI KESECEK CESARETİ NEREDEN ALIYOR? "
 19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.
19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.