Advert
Advert
Advert

BELEDİYE BAŞKANLARI KARANTİNAYA ALINDI

Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için testi pozitif çıkan İl Kadın Kolları Başkanvekili Şennur Danış ile aynı araçla Ankara’ya giden Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, karantinaya alındı.

BELEDİYE BAŞKANLARI KARANTİNAYA ALINDI
Bu içerik 649 kez okundu.
Advert

 

 Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için  testi pozitif çıkan İl Kadın Kolları Başkanvekili Şennur Danış ile aynı araçla Ankara’ya giden Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, karantinaya alındı.

Alan, son durumu sosyal medya hesabından paylaştı:

“Kıymetli Hemşehrilerim Değerli Dostlarım, bugünkü Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için dün beraber yolculuk yaptığımız Kadın Kolları Başkan Yardımcımızın yapılan Covid-19 testi pozitif çıkmıştır.

Benim testim negatif olmasına rağmen temaslı olarak karantinaya alınmış bulunmaktayım. Allah’a şükür hiçbir şikayetim yok. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle hayırlı akşamlar dilerim.”

Kamil Altun, son durumu sosyal medya hesabından paylaştı:

“Kıymetli Hemşehrilerim, Değerli Dostlarım, bugünkü Bakanlık ziyaretleri için dün beraber yolculuk yaptığımız Kadın Kolları Başkan Yardımcımızın Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Benim testim negatif olmasına rağmen temaslı olarak karantinaya alınmış bulunmaktayım. Allah’a şükür hiçbir şikayetim yok. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.

Tüm hastalarımıza acil şifalar dilerim.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ