Advert
Advert
Advert

BÜYÜK ZAFERLER , YALNIZCA BÜYÜK MİLLETLER TARAFINDAN KAZANILABİLİR

Malazgirt Meydan Muharebesi’nin 950. yıl ve Büyük Taarruz’un 99. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt , “Sultan Alparslan ve ordusunu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bağımsızl

BÜYÜK ZAFERLER , YALNIZCA BÜYÜK MİLLETLER TARAFINDAN KAZANILABİLİR
Bu içerik 426 kez okundu.
Advert

 

   Malazgirt Meydan Muharebesi’nin 950. yıl ve Büyük Taarruz’un 99. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt , “Sultan Alparslan ve ordusunu, Gazi   Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz” dedi.

 Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Malazgirt Zaferi’nin 950. yıl ve Büyük Taarruz’un 99. yıl dönümü dönümü dolayısıyla yazılı basın açıklaması yaptı.

 Anadolu’nun kapılarının açıldığı bu eşsiz zaferin kazanılmasında büyük rol oynayan Sultan Alparslan’ı ve ordusunu bir kez daha minnetle, şükranla andıklarını belirten Bozkurt:

  “26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferi'yle Anadolu’yu bize yurt yaparak tarihin akışına yön veren Büyük Selçuklu Devleti Sultanı Alparslan ve onun kahraman ordusunu büyük Zaferin 950. Yıldönümünde;

26 Ağustos 1922 Kurtuluş Savaşı mücadelesinde Türk ordusunun kesin zaferiyle sonuçlanan Büyük Taarruz’un 99. dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

 Unutmayalım: Büyük zaferler, yalnızca büyük milletler tarafından kazanılabilir...

 Mustafa Kemal Atatürk

 26 Ağustos Büyük Taarruz ve Malazgirt Zaferleri ulusumuza kutlu olsun…"

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ