Advert
Advert
Advert

ÜÇ BOYUTLU KAĞIT RÖLYEF KURSU SONA ERDİ

Devrek'te en aktif kurumlardan biri olan Devrek Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından açılan Üç Boyutlu Kağıt Rölyef Kursu sona erdi.

ÜÇ BOYUTLU KAĞIT RÖLYEF KURSU SONA ERDİ
Bu içerik 656 kez okundu.
Advert

 

  -Sercan KAPUSUZ-

  Devrek'te en aktif kurumlardan biri olan Devrek Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından açılan Üç Boyutlu Kağıt Rölyef Kursu sona erdi.  

  Devrek Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından açılan ve usta öğretiliciğini Şule Türker’in yaptığı Üç Boyutlu Kağıt Rölyef Kursu Devrek Anadolu Kız  İmam Hatip Lisesi'nde açılan dönem sonu sergisiyle sona erdi.

  Devrek Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından açılan Üç Boyutlu Kağıt Rölyef Kursu dönem sonu sergisi Devrek Kaymakamı Ümit Altay, Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Kahya, Devrek Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yaşar Özlüoğlu, Devrek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İsmail Öztürk  ve Devrek protokolünün katılımıyla Devrek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde açıldı.

  İŞKUR işbirliğiyle Devrek Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü'nde açılan usta öğreticiliğini Şule Türker'in yaptığı ve 3 ay boyunca devam eden Üç Boyutlu Kağıt Rölyef Kursuna katılan kursiyerler kurs sonu sergisini açarak bitirme belgelerini aldı.

   Kursiyerlerin eserlerinin yer aldığı serginin açılışından sonra Kaymakam Ümit Altay protokol üyeleriyle sergideki stantları gezerek hazırlanan materyaller hakkında bilgi aldı. Kursiyerler tarafından hazırlanan sergi ise büyük beğeni aldı. Kaymakam Altay, serginin hazırlanmasında emeği geçen tüm kursiyerlere teşekkür etti.

      Kursiyerlerin katılmış olduğu Üç Boyutlu Kağıt Rölyef Kursu sergisi hakkında bilgi veren Devrek Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Yaşar Özlüoğlu, " İŞKUR işbirliği ile Devrek Anadolu Kız  İmam Hatip Lisesi’nde açılan Üç Boyutlu Kağıt Rölyef Kursumuz, başarılı bir dönem geçirerek sona erdi.

  Üç Boyutlu Kağıt Rölyef Kursumuz dönem sonu sergisini, İlçe Kaymakamımız Sayın Ümit Altay, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ercan Kahya ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Muhammet Atlı, Özkan Poyraz ziyaret ettiler. İlçe Kaymakamımız Sayın Ümit Altay, kursiyerlerimize sertifikalarını takdim etti.  Usta Öğreticiliğini Şule Türker’in yaptığı kursumuzda yapılan eserler büyük beğeni kazandı. Bizlere açtığımız kurslarda desteklerini esirgemeyen ve her zaman iş birliği içerisinde olduğumuz Devrek Anadolu Kız  İmam Hatip Lisesi müdürü İsmail Öztürk'e teşekkür ediyoruz." dedi.

 Sergi sonrası kursiyerler tarafından hazırlanan üç boyutlu Türk Bayrağı tablosu Devrek Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Yaşar Özlüoğlu tarafından Devrek Kaymakamı Ümit Altay'a hediye edildi.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ