Advert
Advert
Advert

DEVREK ALPARSALAN BEBEK İÇİN REKOR KIRDI

SMA Hastası Alparslan Bebek'i yaşatabilmek için Devrek'te rekor bağış toplandı.

DEVREK ALPARSALAN BEBEK İÇİN REKOR KIRDI
Bu içerik 1242 kez okundu.
Advert

 

-Yasemin ALTUN-

   SMA Hastası Alparslan Bebek'i yaşatabilmek için Devrek'te rekor bağış toplandı.

   Devrek'te sosyal paylaşım sitesi Devrekliler sayfası yönetimi ve Alparslan bebeğin gönüllüleri, ikiz çocuklarını kaybeden ve ikinci evladını kaybetmek istemeyen Başoğlu ailesinin feryadına duyarsız kalmayarak birlikte Devrek Cumhuriyet Meydanında “Umut Kermesi” düzenlendi.

    Devrek'te hayırseverlerin yakından ilgilendiği Alparslan Bebek için "Umut Kermesi"nde yiyecek ve hediyelik eşyaların satıldığı kermese ilgi yoğun olunca toplanan bağışın miktarı rekor kırdı. Alparslan bebek için düzenlenen kermeste 44 bin TL toplanarak bu zamana kadar Türkiye’de Alparslan bebek için toplanan bağış rekoru Devrek'te kırıldı.

    Prematüre olarak dünyaya gelen ve 35 gün süren yoğun bakım savaşını kazanan, şimdi de SMA Tip1 hastalığı ile mücadele eden Alparslan bebek için Devrekliler sayfası yönetimi ve Alparslan bebeğin gönüllüleri tarafından Devrek'te düzenlen kermeste 44 bin TL toplanarak bu zamana kadar toplanan bağış rekoru Devrek'te kırıldı.  

  Türkiye genelinde Alparslan bebek için düzenlenen bağış rekorunun Devrek'te kırıldığını belirten Devrekliler sayfası yönetimi yaptığı açıklamda:

 "SMA hastası Zonguldak’ın evladı Alparslan bebek için Devrekliler Sayfası olarak Alparslan bebeğin gönüllüleriyle birlikte Devrek Cumhuriyet Meydanında “Umut Kermesi” düzenledik.

  44 bin TL toplayarak bu zamana  kadar Türkiye’de Alparslan bebek için düzenlenen bağış rekoru ilçemizde kırıldı. Kermesimizin gerçekleşmesinde emeği olan Devrek Kaymakamı Sn. Ümit Altay’a, Devrek Belediye Başkanı Sn. Çetin Bozkurt ve Belediye personeline, Devrek İlçe Emniyet Müdürlüğüne, canla başla 7/24 çalışan Alparslan bebeğin gönüllü abla - abilerine öte yandan katılan, destek olan  Devrek halkına, esnafımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun.

Ayrıca Kermesimize katkılarından dolayı Ekol Pastaneleri, Devrek  Elmacık Su , Lahmacun Sefası, Pasta Liva, Quick Pizza, İstanbul Pastanesi  ve Aguşçu Kokoreç’e teşekkür ederiz. "dedi

  Kermese sivil toplum kuruluşları, bazı siyasi partiler ve duyarlı birçok vatandaş destek verdi. Kermesin tüm geliri ile yapılan bağışlar, Alparslan Bebeğin tedavi masrafları için açılan hesaba yatırılacak.

 SMA Tip 1 hastası Alparslan bebeğe destek olmak isteyen vatandaşlar anne Nefise Başoğlu adına Albaraka Türk Bankasına açılan: TL IBAN: TR37 0020 3000 0874 6588 0000 05 hesabına BAĞIŞ yazarak yardım yapabilirler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ