Advert
Advert
Advert

EMEKLİ DİN GÖREVLİLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Emekli din görevlilerine kahvaltı programı düzenlendi.

EMEKLİ DİN GÖREVLİLERİ KAHVALTIDA BULUŞTU
Bu içerik 657 kez okundu.
Advert

 

 -Sercan KAPUSUZ-

 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri haftası kapsamında Devrek ilçe Müftülüğü tarafından emekli din görevlilerine Devrek Öğretmenevinde kahvaltı programı düzenlendi.

  Devrek Öğretmenevi'nde düzenlenen kahvaltı etkinliğine, Zonguldak il Müftüsü Aşır Durgun başta olmak üzere Devrek İlçe Müftüsü Hasan İzmirli, Şube Müdürü Erkan Adalan STK temsilcileri ile emekli din görevlileri katıldı.

 Kahvaltının ardından İl Müftüsü Aşır'ın yaptığı konuşmasının ardından Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında yapılan etkinlikleri aktaran Devrek İlçe Müftüsü Hasan İzmirli'de sözlerine bu yıl ki temanın “Cami ve Din Görevlileri ve Vefa” olarak belirlendiğini açıklayarak

“Bugün burada siz emekliye ayrılan, daha önce emekli olmuş olan din görevlilerimizle içinde buşunduğumuz Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutlmak için bir araya gelmiş bulunuyoruz.

 Hafta münasebetiyle müftülük olarak hatimler okundu. Okunan hatimler tüm geçmişlerimize ve şehitlerimize hediye edildi. Devrek'te bulunan kurumlara  ziyaretler yapıldı. Bu vesile ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın milletimiz için ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Emekli olmuş din görevlilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

  Kahvaltı programı, emekli din görevlilerine ve desteklerden dolayı bazı iş adamlarına takdim edilen teşekkür belgelerinin ardından yapılan dua ile son buldu.

  Devrek ilçe Müftülüğü'nün Camiler Ve Din Görevlileri Haftası programı bugün Cumhuriyet alanında düzünenecek olan  kan bağış kampanyası ile devam edecek.

  

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ