Advert
Advert
Advert

MESLEKİ GELİŞİM GÜNLERİ BAŞLIYOR

“Parlak Bir Gelecek" için Mesleki Gelişim Günleri başlıyor.

MESLEKİ GELİŞİM GÜNLERİ BAŞLIYOR
Bu içerik 862 kez okundu.
Advert

 

  -Sercan KAPUSUZ-

  “Parlak Bir Gelecek" için Mesleki Gelişim Günleri başlıyor.  Devrek Anadolu Lisesi Okul Gelişim Yönetimi Ekibinin her yıl düzenlediği "Mesleki Gelişim Günleri " başlıyor.

  Devrek Liseisi Anadolu Lisesi Okul Gelişim Yönetimi Ekibi tarafından hazırlanan ve öğrencilerin geleceğine yönelik doğru hedefler oluşturmalarına ve kendi yol haritalarını çizmelerine katkı sağlamayı hedefledikleri "Mesleki Gelişim Günleri " Koç Üniversitesi ve Işık Üniversitesi'nin katılımlarıyla başlıyor.

   Hedefimiz  “Parlak Bir Gelecek” diyen Devrek Anadolu Lisesi Okul Gelişim Yönetimi Ekibi öğretmenlerinden Rehberlik Öğretmeni Elif Yumurtacı;  "Hızlı ve sürekli değişen bu yeni dünya düzenine adapte olmak için mesleki gelişim ve farkındalığa yönelik çalışmalar yapmak gerekmektedir. Bu sisteme ayak uydurabilmek için en erken zamanda öğrencilerin kendi farkındalıklarını keşfetmeye ihtiyaçları vardır. Atacakları adımları, ilgi alanlarını kapsayan eğitimlerle sağlamlaştırılmaları büyük önem taşımaktadır.

  Bu doğrultuda “Devrek Anadolu Lisesi Mesleki Gelişim Günleri” adı altında başlattığımız eğitimlerimiz bu yılda kaldığı yerden devam etmektedir. Devrek Anadolu Lisesi olarak organize ettiğimiz eğitimlerimiz ile öğrencilerimizin geleceğe yönelik doğru hedefler oluşturmalarına ve kendi yol haritalarını çizmelerine katkı sağlamayı hedeflemekteyiz. Farklı üniversiteler ile iş birliği yapılarak geleceğin meslekleri, iş dünyası, meslek tanıtımları, kariyer planlanma, meslek i hedef belirleme gibi çeşitli konularda eğitim içerikleri sunmaya gayret ediyoruz." dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ