Advert
Advert
Advert

AÖL İÇİN BUGÜN SON GÜN

AÖL kayıt ve kayıt yenileme işlemleri bugün bitiyor.

AÖL İÇİN BUGÜN SON GÜN
Bu içerik 496 kez okundu.
Advert

 

 -Sercan KAPUSUZ-

  AÖL kayıt ve kayıt yenileme işlemleri bugün bitiyor. 15 Ekim tarihinde bitmesi gereken 2021-2022 AÖL Açık Öğretim Ortaokulu ve Açık Öğretim Lisesi ilk kayıt ve kayıt yenileme tarihleri 20 Ekim 2021 tarihine uzatılmıştı.

 AÖL kayıt iş ve işlemleri ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'ndan duyuru yayınlandı. Yayımlanan duyuruya göre ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemi 20 Ekim 2021 (Bugün) tarihine mesai bitimine kadar devam edecek ve kayıtlar mesai bitimi sonrası sona erecek.

  Lise eğitimlerini açıktan devam ettiren öğrenciler AÖL kayıt yenileme işlemlerini Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri tarafından gerçekleştirebilecekler. AÖL ilk kayıt sınav ücreti 2021 yılında, bir dönem için 50 TL ve Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği hesabına 10 TL olarak yatırılacak.

  Açık Öğretim Lisesine ilk kayıt yaptıracak olan öğrenci; öncelikle T.C. kimlik numarası ile anlaşmalı bankalara sınav ücretini yatıracaktır. Sınav ücretini yatıran aday öğrenci, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne müracaat ederek ilk kayıt için gerekli evraklarını teslim ederek ön kaydını yaptıracaklardır.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ