Advert
Advert
Advert

BİK MÜDÜRÜ ÇORBACI GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Basın İlan Kurumu (BİK) Sakarya Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Zonguldak'a geldi.

BİK MÜDÜRÜ ÇORBACI GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ
Bu içerik 558 kez okundu.
Advert

 

 -Yeter KÖMEÇCİ-

 Basın İlan Kurumu (BİK) Sakarya Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Zonguldak'a geldi. Zonguldak'taki resmi ilan yayınlayan günlük gazeteleri ziyaret ederek, çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan BİK Sakarya Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı Devrek'e de gelerek gazetemizi ziyaret etti. BİK Sakarya Şube Müdürü İbrahim Çorbacı, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık ve BİK Sakarya Şube Müdürlüğü personeli İsmail Alabaş ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

  BİK’in bölgedeki çalışmaları hakkında bilgi veren Bölge Müdürü Çorbacı, gazetemiz Sorumlu Yazı İşler Müdürü Sercan Kapusuz ve gazete çalışanlarıyla bir süre sohbet ederek  gündemi değerlendirdi, gazete basımı noktasında dikkat edilmesi gereken hususlara değindi. Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretlerde, basının bazı sorunları ele alındı.

 Bölge Müdürü Çorbacı ilgisi ve misafirperverliği dolayısıyla gazetemiz çalışanlarına teşekkür etti. Gazetemiz Sorumlu Yazı İşler Müdürü Sercan Kapusuz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek BİK Sakarya Şube Müdürü İbrahim Çorbacı, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık ve BİK Sakarya Şube Müdürlüğü personeli İsmail Alabaş teşekkür etti.

  Birliktelik toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ