Advert
Advert
Advert

EŞİNİN KOLTUĞUNA TALİP OLDU

Geçtiğimiz günlerde Corona Virüs hastalığına yenik düşen, Zonguldak’ın Kilimli İlçesine bağlı Karadon Mahallesi Muhtarı Kadir Kazlı’dan boşalan koltuğa eşi Radife Kazlı talip oldu.

EŞİNİN KOLTUĞUNA TALİP OLDU
Bu içerik 923 kez okundu.
Advert

 

Geçtiğimiz günlerde Corona Virüs hastalığına yenik düşen, Zonguldak’ın Kilimli İlçesine bağlı Karadon Mahallesi Muhtarı Kadir Kazlı’dan boşalan koltuğa eşi Radife Kazlı talip oldu. Muhtarlık görevi için aday olacağını açıklayan Radife Kazlı, “Rahmetli Eşim Muhtar Kadir Kazlı'nın yarım bıraktığı görevi ve projelerini devam ettirip bitirmek için önümüzde ki erken seçimde adayım desteklerinizi bekliyorum” diye paylaşımda bulundu.

Muhtar Kadir Kazlı'nın ölümünün ardından, Kilimli Kaymakamlığı muhtarlık mühürü ilk olarak Muhammet Karaköse'ye verdi. Muhammet Karaköse'nin TTK'da çalışması ve yüksek maaş alması nedeniyle Kilimli Kaymakamlığı mührü Karaköse’den alıp Sabri Ekmekçi'ye verdi. Sabri Ekmekçi'nin de gelir durumunun Muhammet Karaköse’den daha iyi olduğu ortaya çıkınca muhtarlık mührü Faruk Çanakçı'ya verdi. Kaymakamlık Faruk Çanakçı’ya yazı yazarak mührü geri aldı ve görevi Muhammet Karaköse'ye verdi. 20 günde üç kez el değiştiren muhtarlık görevine Kadir Kazlı’nın eşi Radife Kazlı aday olacağını açıkladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ