Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

DEVREK'TE 40 KÖY YOLU KAPANDI

Devrek'te etkili olan kar yağışı nedeniyle Devrek'e bağlı 83 köyün yaklaşık 40’na ulaşım kapandı. Devrek'te geçen geceden itibaren başlayan kar yağışı, yüksek kesimlerde etkisini sürdürüyor.

DEVREK'TE 40 KÖY YOLU KAPANDI
Bu içerik 960 kez okundu.
Advert

-Sercan KAPUSUZ- 

Devrek'te etkili olan kar yağışı nedeniyle Devrek'e bağlı 83 köyün yaklaşık 40’na  ulaşım kapandı. Devrek'te  geçen geceden itibaren başlayan kar yağışı, yüksek kesimlerde etkisini sürdürüyor.

Devrek'in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, yaklaşık 40 köyün yolunuda  ulaşıma kapattı.  İlçe Özel İdaresi şefliğine bağlı ekipler kapalı olan köy yollarını ulaşıma acmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.   

Kar nedeniyle ulasima kapanan koy yollarını acmak için dün geceden bu zamana aralıksız çalıştıklarını ifade eden Devrek İlçe Özel İdaresi Şefi Hulusi Davulcu;  "Ekiplerimiz dün geceden itibaren kar yağışıyla kapanan köy yollarını tekrar ulaşıma açmak için ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor. Geçen  gece başlayan ve hala etkisini gösteren kar yağışı Devrek'te yaklaşı 50 köy yolunu ulaşıma kapattı. Ekiplerimizin aralıksız süren çalışmaları sonrası yaklaşık 10 köyümüzün yolunu tekrar ulaşıma açmayı başardı. Şuan için yaklaşık 40 köyümüzün ulaşımı kapalı durumda vatandaşımızı mağdur etmemek için ekiplerimiz ve makinelerimizle elimizden gelenin en iyisin yapmaya çalışıyoruz." dedi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
“HER ÖNÜNE GELEN AĞAÇLARIMIZI KESECEK CESARETİ NEREDEN ALIYOR?
“HER ÖNÜNE GELEN AĞAÇLARIMIZI KESECEK CESARETİ NEREDEN ALIYOR? "
 19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.
19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.