Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

EL EMEĞİ GELİR KAPISI OLDU

Kadınların el emeklerini değerlendirmeleri ve aile bütçelerine katkıda bulunmaları amacıyla Cumhuriyet Alanı’nda stantlar açıldı.

EL EMEĞİ GELİR KAPISI OLDU
Bu içerik 820 kez okundu.
Advert

 -Sercan KAPUSUZ-

Kadınların el emeklerini değerlendirmeleri ve aile bütçelerine katkıda bulunmaları amacıyla Cumhuriyet Alanı’nda stantlar açıldı.

      Kadınların el emeklerini değerlendirmeleri ve aile bütçelerine katkıda bulunmaları için CHP Devrek İlçe Kadın Kolları'nın " İlmek İlmek El Ele" isimli sosyal sorumluluk projsi kapsamında Cumhuriyet Alanı'nda standlar açıldı. Kadınların el emeği göz nuru birçok ürününün değerlendirildiği pazara Devrek Belediyesi'nden de destek geldi. Kadın Emeği Pazarı'na çadır, maske ve dezenfektan desteği veren Devrek Belediyesi’nin desteğiyle açılan stantlarda, kadınlar el emeği göznuru işlemeleri, yöresel ev ürünlerini satışa sunuyorlar.

     Kadınların üretim içerisinde yer alarak ekonomik gelir elde etmeleri açısından CHP Devrek İlçe Kadın Kolları tarafından başlatılan " İlmek İlmek El Ele" isimli sosyal sorumluluk projsi kapsamında  Devrek'te kadınların el emeği ürünlerinin satışının yapıldığı standlar bugün açıldı. Üç gün boyunca açık olan “Kadın Emeği Standı”, yeni yıl nedeniyle 31 Aralık tarihine kadar alışveriş yapmak isteyen Devrekli vatandaşları bekliyor.

   Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt da, standı ziyaret ederek, el emeği ürünlerini Devreklilerle buluşturdukları için kadınlara teşekkür etti.

   Başkan Bozkurt, her zaman üreten, istihdam yaratan, bütçelerine katkı koyan emekçi kadınların yanında olduklarını, olmaya da devam edeceklerini, söyledi. 

   " İlmek İlmek El Ele" isimli sosyal sorumluluk projsi kapsamında CHP Devrek İlçe Kadın Kolları'ndan yapılan açıklmada;  "CHP Devrek İlçe Kadın Kolları olarak kadınların evlerinde ürettikleri, ev ekonomisine katkı sağlamak için ne şekilde sunum yapıp hayata geçirecekleri satışları yapıp katkı sağlayacakları bir yol arayışlarını bildiğimiz için "İlmek İlmek El Ele" isimli sosyal sorumluluk projsi kapsamında kadın el emeği standını kurduk. Burada sunulan bütün ürünler hanımların kendi elleriyle hazırladıkları ürünlerdir. Tekstil, gıda ve el işi gibi çok güzel ürünlerimiz mevcut. Kendi elleriyle yapmış oldukları her türlü ürün bulunuyor. Kadının ev işi, çocuk büyütme gibi görünmeyen veya görmediğimiz emeklerinin yanında görünen ve ev ekonomisine katkıda bulunan bu el emek ürünlerini yılbaşı konsepti ile halkımızın beğenisine sunup, maddi ve manevi destek olmaları için herkesin bu standlarımızı ziyaret etmesini istiyoruz" denildi

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLARA PLAKET VE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ
ŞAİR VE YAZARLARA PLAKET VE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ
DEVREK BELEDİYESİ 15 DÜKKANI KİRAYA VERECEK
DEVREK BELEDİYESİ 15 DÜKKANI KİRAYA VERECEK