Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Devrek’te yaşayan ve dün sabah yaşamını yitiren doktor Adanan gürcan son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Bu içerik 1314 kez okundu.
Advert

 -Sercan KAPUSUZ-

Devrek’te yaşayan ve dün sabah yaşamını yitiren doktor Adnan Gürcan son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

  Ayfer Gürcan'nın eşi, Halime Güher Tan ve Ali Yasin Gürcan'ın babaları, Tangör Tan'ın kayınpederi Doktor Adnan Gürcan 70 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir kovid tedavisi gören 70 yaşındaki Doktor Adnan Gürcan dün sabah Devrek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada bütün tıbbi müdahelenin yapıldığı sırada kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

 Doktor Adnan Gürcan'ın cenazesi saat 13.45'te İsmetpaşa Mahallesi Şehit Emrah Uzunay Sokaktaki evinden alınarak, saat 14:00'de Merkez Yeni Camide kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezerlığında toprağa verildi.

  Maske ve mesafe kurallarına göre yapılan törene, AKP 24-25 Dönem Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar,  Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt olmak üzere siyasi parti temsilcileri, işadamları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları, akrabaları ve çok sayıda seveni katıldı.

  Bölge Haber ailesi olarak, Adnan Gürcan ağabeyimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, dost ve yakınlarına ve edebiyat dünyasına başsağlığı diliyoruz.

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
"BUNLARIN ALAYI HIRSIZ!"
CHP DEVREK İLÇE BAŞKANLIĞI: YALAN VE İFTİRA SİYASETİ ÇÖKMÜŞTÜR
CHP DEVREK İLÇE BAŞKANLIĞI: YALAN VE İFTİRA SİYASETİ ÇÖKMÜŞTÜR