Advert
Advert
Advert

BEKÇİLERE ÇARPIP KAÇTI

Ereğli'de çarşı ve mahalle bekçilerinin şüphesi üzerine dur ihtarına uymayan otomobilin sürücüsü, bir görevlinin koluna çarparak olay yerinden kaçtı. Yapılan tespitte otomobil Düzce’de bulunurken sürücü ile yanındaki arkadaşı çıkarıldığı mahkemece tutuk

BEKÇİLERE ÇARPIP KAÇTI
Bu içerik 1387 kez okundu.
Advert

  Ereğli'de çarşı ve mahalle bekçilerinin şüphesi üzerine dur ihtarına uymayan otomobilin sürücüsü, bir görevlinin koluna çarparak olay yerinden kaçtı. Yapılan tespitte otomobil Düzce’de bulunurken sürücü ile yanındaki arkadaşı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  İl Emniyet Müdürlüğünden konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle: “03.11.2022 günü İlçemiz Kışla Mahallesi Sanayi Sitesinde görevli Çarşı ve Mahalle

 Bekçilerimizin şüphe üzerine kontrol etmek istediği bir araç ikazlara uymayarak bir personelimizin koluna çarparak kaçmıştır.

 Yapılan çalışmalar sonrası Kdz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce kontrolden kaçan aracın Düzce İline gittiği tespit edilmiş, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ile kurulan koordine sonrası Şüpheli V.T. ve Şüpheli T.K. yakalanmıştır.

 Araç içerisinde ekiplerimizce yapılan kontrollerde farklı bir araçtan çalınmış motor aksamı ve başkası adına tescil kaydı olan plaka tespit edilmiştir.

 Şüpheli şahıslar 05.11.2022 günü sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak, Kdz Ereğli Cezaevine teslim edilmişlerdir.”

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 İBRAHİM TIĞ ESKİŞEHİR’DE OKURLARIYLA BULUŞACAK
İBRAHİM TIĞ ESKİŞEHİR’DE OKURLARIYLA BULUŞACAK
“SEVGİ YAŞAMDIR” ÇOK YAKINDA OKUR KARŞISINDA
“SEVGİ YAŞAMDIR” ÇOK YAKINDA OKUR KARŞISINDA