Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

ALTIYEDİ’NİN 13. SAYISI ÇIKTI

ZOKEV tarafından yayımlanan 3 aylık sanat edebiyat dergisi Altıyedi’nin 13. sayısı, zengin içeriğiyle, kitapçı raflarındaki yerini aldı.

ALTIYEDİ’NİN 13. SAYISI ÇIKTI
Bu içerik 339 kez okundu.
Advert

ZOKEV tarafından yayımlanan 3 aylık sanat edebiyat dergisi Altıyedi’nin 13. sayısı, zengin içeriğiyle,  kitapçı raflarındaki yerini aldı.

Zonguldak Kültür ve Eğitim Vakfı tarafından yayımlanan üç aylık sanat edebiyat dergisin Altıyedi’nin “Güz-2022” sayısı kitapçı raflarındaki yerini aldı. “Yalan” başlıklı dosya konusuyla 13. sayıya ulaşan dergi, zengin ve düzeyli içeriğiyle Anadolu’da yayımlanan en nitelikli, dergiler arasında sayılıyor. 13. sayının kapak tasarımı yine Mine Yörük’e tarafından yapıldı. Aynı zamanda derginin çizerleri arasında da yer alan ZOKEV Yönetim kurulu Başkanı Kürşat Coşgun, yazdığı başyazıda, “Yalan, her gün yaşamın daha da belirleyici bir parçası haline gelirken, biz Can Yücel ustanın Sevgi Duvarı şiirinin son dizesine kulak kabartıyoruz: Ne kadar yalansız yaşarsak o kadar iyi.” dedi.

ZENGİN YAZI KADROSU

 mAli Öz, Cenk Kolçak, Altay Öktem’le derinlikli söyleşilerin yer aldığı bu sayıya, şiir, öykü, deneme ve çizgileriyle katkı sunan isimler şöyle: Ahmet Özer, Mine Yörük, Hayri K. Yetik, Adnan Gerger, Hülya Deniz Ünal, Bora Ercan, Prof. Dr. Cemal Sakalllı, Esra Kâhya, Akın Bakioğlu ve Yunus Aykut Kırbıyık, Berrin Nazlı, Üzeyir Karahasanoğlu, Gönül Malat,  Alaattin Kara, Fatih Selvi, Olcay Karay, Ezgi Balaban, Özcan Temel, Doğu Karaoğuz, Ahmet Zeki Yeşil, Kerem Yükseloğlu, Özkan Mert, Nilüfer Benal, Tunç Tayanç,  Barış Akkurt, Osman Akyol, Serdar Sözeri Gül Parlak, Betül Sinanoğlu, Kürşat Coşgun, Ayça Şebnem, Şiirleriyle Derya Çolpan, Emirhan Oğuz, Yusuf Ferhat, Fatoş Asya Akbay,  Erman Öztürk, Cengiz Sinan Çelik, Mehmet Kuvvet, Özlem Sat, İdris Özyol, Rezan Çakar, İbrahim Karaca, Bahtiyar Kaymak, İrfan Temel, İbrahim Ekrem Keleşoğlu, Nihat Altun, Ayşe Övür, Ekin Kadir Selçuk, Emre Ocaklı, Hıdır Murat Doğan, Murat Tenetoğlu ve Uğur Demircan.

 SEÇKİN KİTAPEVLERİNDE BULUNUYOR

 Altıyedi dergisi “altıyedidergi@gmail.com” adresinden, seçkin kitabevlerinden veya Shopier üzerinden temin edilebilirken, Zonguldak’ta ZOKEV, Sergi Odası, Atlas Kırtasiye ve Nağme Color’dan alınabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU