Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

ŞOK OPERASYON

Kdz. Ereğli ilçesi Kışla Mahallesi Sanayi Sitesi içerisinde yaya devriye Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından kontrol edilen bir araç içerisinde bulunan T.G. isimli şahsın yapılan üst aramasında 2 parça halinde uyuşturucu maddelerden bir miktar metamfet

ŞOK OPERASYON
Bu içerik 987 kez okundu.
Advert

Kdz. Ereğli ilçesi Kışla Mahallesi Sanayi Sitesi içerisinde yaya devriye Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından  kontrol edilen bir araç içerisinde bulunan T.G. isimli şahsın yapılan üst aramasında 2 parça halinde uyuşturucu maddelerden bir miktar metamfetamin maddesi ve 1 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan payp ele geçirildi.

 T.G. isimli şahsa Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı. Gülüç beldesi sahil bölgesinde ekiplerin yapılan ‘Şok’ uygulamada kontrol edilen bir araç içerisinde 1 adet kurusıkı tabanca, uyuşturucu maddelerden bir miktar metamfetamin maddesi ve 1 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan payp diye tabir edilen aparat ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan B.D.–U.Y.–C.D. isimli 3 şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı. Erdemir Caddesi üzerinde ekiplerimizce kontrol edilen M.A isimli şahıstan 1 adet 7.65 mm çapında Ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait şarjör içerisinde 7 adet fişek ele geçirilmiş olup şahıs hakkında 6136 sayılı Kanuna Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.
19 MAYIS, GENÇLİK; GENÇLİK İSE GELECEK DEMEKTİR.
İBRAHİM TIĞ, ONUR VE USLU’YU ANLATTI
İBRAHİM TIĞ, ONUR VE USLU’YU ANLATTI