Advert
Advert
Advert

İŞÇİLER ‘FORKLİFT OPERATÖRÜ’ OLMAK İÇİN YARIŞTI

Devrekli işçiler, Devrek TSO'da yapılan forklift sınavında ter döktü

  İŞÇİLER ‘FORKLİFT OPERATÖRÜ’ OLMAK İÇİN YARIŞTI
Bu içerik 746 kez okundu.
Advert

  -Sercan KAPUSUZ-

     Devrekli işçiler, Devrek TSO'da yapılan forklift sınavında ter döktü

     Devrek'te sanayi kuruluşlarından gelen talep üzerine forklift operatörlüğü kursu yapıldı. Devrek Ticaret ve Sanayi Odası, Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Devrek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirlikleri çerçevesinde Devrek'te eğitimciliğini Hasan Şahin'in yaptığı forklift operatörlüğü kursu tamamlandı. Tamamlanan Kursun teorik ve pratik sınavı Devrek TSO hizmet binası yanında bulunan alanda yapıldı.

   Sınavdan başarıyla ayrılmak için maharetlerini sergileyen forklift operatörü adayları, kendilerinden taşımaları istenen yükleri titizlikle taşıyarak tam not almaya çalıştı. Yetkililerin de yerinde incelediği forklift sınavını başarıyla veren kursiyerler, forklift operatörü almaya hak kazandı.

    Kurs sonrası yapılan sınav hakkında Dervek TSO tarafından yapılan açıklamada;

  "Devrek Ticaret ve Sanayi Odası, Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Devrek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirlikleri çerçevesinde düzenlediğimiz Forklift kursu teorik ve pratik sınav bugün hizmet binamız da gerçekleştirildi. Tüm kursiyerlere çalışma hayatlarında başarılar dileriz."denildi.

  Başarılı kurs dönemi geçirerek sona eren İş Makineleri (Forklift Operatörlüğü) Kursu sonrası yapılan sınva sonrası Devrek Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada;

  "2022 Eylül dönemi İş Makineleri (Forklift Operatörlüğü) Kursumuz başarılı kurs dönemi geçirerek sona erdi başarılı kurs dönemi geçirerek sona erdi. Kurs sonu teorik ve uygulama sınavlarını gerçekleştirdik. Kursumuza katılarak başarı gösteren tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyoruz. İş makineleri kurslarında tüm desteklerinden dolayı  Devrek Ticaret ve Sanayi Odasına ve özverili çalışmalarından dolayı eğiticimiz Hasan Şahin'e teşekkür ederiz." denildi.

     Düzenlenen kurs kapsamında kursiyerlere iş makinalarının ve ekipmanlarının tanıtılması ve doğru kullanılması, iş makinası kullanımında emniyet ve güvenliğin sağlanması, ekonomik ve verimli bir şekilde kullanılması, aracın ayarları ile ilgili becerilerin kazandırılması, iş makinalarının periyodik bakımları, arıza belirtilerinin yorumlanabilmesi, müdahale edilebilecek arıza türleri, iş makinalarının özelliklerine göre enerji tasarrufu ve çevre ilişkisi, iş makinasının taşıma kuralları, her türlü inşaat çalışmaları sırasında yapılacak trafik işaretlemeleri ve iş makinaları kullanımı konusunda eğitim verildi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ