Advert
Advert
Advert

İNSAN HAKLARI KURULLARI 1. BÖLGESEL TOPLANTISI YAPILDI

Adalet Bakanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, bir dizi program ve ziyaret için Zonguldak'a geldi. Bakan Bekir Bozdağ'ın programı kapsamında Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'nun (TİHEK) düzenlediği il ve ilçe İnsan Hakları Kurulları 1'inci

İNSAN HAKLARI KURULLARI 1. BÖLGESEL TOPLANTISI YAPILDI
Bu içerik 453 kez okundu.
Advert

Adalet Bakanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, bir dizi program ve ziyaret için Zonguldak'a geldi. Bakan Bekir Bozdağ'ın programı kapsamında Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'nun (TİHEK) düzenlediği il ve ilçe İnsan Hakları Kurulları 1'inci Bölgesel Toplantısı yapıldı.

Dedeman Otel'de düzenlenen programa; Bekir Bozdağ, Zonguldaklı Adalet Bakan Yardımcıları Yakup Moğul, Hasan Yılmaz, Zekeriya Birkan ve Akın Gürlek, Ceza ve Tevfikevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, TİHEK Başkanı Prof. Dr. Muharrem Kılıç, Vali Mustafa Tutulmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, İl Müdürü Fahri Aktaş, il ve ilçe İnsan Hakları Kurulları temsilcileri katıldı.

TİHEK Başkanı Prof. Dr. Muharrem Kılıç, açılış konuşması yaptı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, TİHEK'in düzenlediği toplantıda Zonguldak'ın emek mücadelesini vurgusu yaptı.Bekir Bozdağ'ın konuşması şöyle:

"Türkiye'nin gündeminde bugün değil geçmişte de yer almış ve bu mücadelenin içerisinde insan haklarının ülkemizde gelişmesine her alanda hakim hale gelmesinde Zonguldaklı'ların da buradaki emekçi kardeşlerimizin de Zonguldak'ta hem şehrimizin de bir katkılar olmuştur. Onun için sizin sayenizde sizin huzurunuzda Zonguldak'ta hem şehirlerimizde, ülkemizde insan haklarının gelişmesi ve geliştirilmesi noktasında emek mücadelesi konusunda ortaya koydukları irade ve mücadele için şükranlarımı sunuyorum. İnşallah Türkiye'miz bu alanda attığı adımları daha da geliştirerek yaptığı işleri daha da güçlendirerek insan hakları alanında ülkemizi dünyaya örnek ülkeler arasına koymayı başaracaktır."

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ