Advert
Advert
Advert

ATATÜRK ORTAOKULU KAN VERDİ

Kan bağışının insan hayatı için ne kadar önemli olduğunu vurgulamak için Devrek Atatürk Ortaokulu ve Kızılay kan bağışı kampanyası düzenliyor.

ATATÜRK ORTAOKULU KAN VERDİ
Bu içerik 501 kez okundu.
Advert

-Sercan KAPUSUZ-

 Kan bağışının insan hayatı için ne kadar önemli olduğunu vurgulamak için Devrek Atatürk Ortaokulu ve Kızılay kan bağışı kampanyası düzenledi.

 Koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde kan stoklarında ciddi düşüş yaşayan Kızılay’ın çağrısı ile birlikte Devrek Atatürk Ortaokulu Devrek'te kan bağışı kampanyası düzenledi. Kan bağışı kampanyasına vatandaşlar ve eğitimciler yoğun bir ilgi gösterdi.

 Sosyal sorumluluk kapsamında ve kan bağışının insan hayatı için ne kadar önemli olduğunu vurgulamak adına Devrek Atatürk Ortaokulu ve Kızılay işbirliğiyle "Okulumda Kan’Panya Var" sloganıyla Atatürk Ortaokulu önünde 10:30-17:30 saatleri arasında kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kan bağışında bulunmak isteyenler saat17:30'a kadar Ataürk Ortaokulu önünde bulunan kan bağışı aracına giderek kan bağışında bulundu.

  Kan bağışının bir insanın hayatını kurtarabilecek beklide en basit davranışlardan biri olduğunu  vurgulayan Devrek Atatürk Ortaokulu Müdürü Hayati Masalcı;

  "Covid-19 salgını nedeniyle kan stoklarının kritik seviyenin altına düşmesiyle okulumuzda saat 10:00-17:30 arasında Kızılay için kan bağışı kampanyası düzenlenledik. Kampanyamıza çok sayıda eğitimci arkadaşımız ve velimiz katılarak destek verdi. Destekte bulunan tüm öğretmenlerimize, velilerimize ve personelimize çok teşekkür ediyoruz " dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR