Advert
Advert
Advert

OCAKÇI ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Kongrelerin dolu dizgin devam ettiği İYİ Parti’de eski başkandan şaşırtan bir hamle geldi.

OCAKÇI ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Bu içerik 938 kez okundu.
Advert

  -Sercan KAPUSUZ-

   Kongrelerin dolu dizgin devam ettiği İYİ Parti’de eski başkandan şaşırtan bir hamle geldi.

   3 adayın yarıştığı İYİ Parti Devrek İlçe Başkanlığı için Eski Başkan Yaşar Ocakçı adaylığını açıkladı. Devrek'te düzenlenen dayanışma kahvaltısında  İYİ Partililerle buluşan eski İYİ Parti Devrek İlçe Başkanı Yaşar Ocakçı aday olduğunu açıkladı.

   Yaşar Ocakçı tarafından düzenlenen dayanışma ve kaynaşma kahvaltısında İYİ Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Ekrem Güllüdağ, Gökçebey Belediye Başaknı Vedat Öztürk, Eski Karabük Belediye Başaknı Dursun Altıparmak, İYİ Parti Gökçebey İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, Devrekli Muhtarlar Derneği Başaknı Raşit Budak, Muhtarlar, partililer ve Başkanlık için adaylıklarını açıklayan Bahadır Kıyıcı, Mehmet İnam ve Aydın Özer bir araya geldi.

   Kahvaltı programında beklenmedik bir gelişme yaşandı. Düzenlenen kahvaltı programında partililer ve gazetecilerle bir araya gelen Yaşar Ocakçı 17Aralık İYİ Parti Devrek Teşkilatı’nda yapılacak olan 3. olağan kongresinde aday olduğunu açıkladı. Kahvaltıda konuşan Başkan adayı Yaşar Ocakçı;

  “ İYİ Parti’ye gönül veren cesur dava arkadaşlarıma, siz sayın basın mensuplarına saygı ile selamlarımı sunuyorum, hoş geldiniz.

  Biz İYİ Parti’liler, mücadelemizin kutsallığının bilinci ile hareket etmekteyiz.  Kuruluş aşamasında Genel başkanımız sayın Meral Akşener'in cesareti ve dik duruşu bize her anlamda örnek olup kuruluştan bu güne gönüllerimizde oluşan İyi Parti ailesine aidiyet duygusu ile her konumda devam edecek olan mücadelemizde, 17 Aralık 2022 tarihinde yapılacak olan  İYİ Parti Devrek 3. Olagan kongresinde değerli  partililerimizin teveccühü ile İYİ Parti Devrek İlçe Başkanlığı'na adayım.

  Bundan önce benden desteğinizi esirgemediz. Bu defada desteğinizi yapacağınızdan eminim şüphem yok misafirlerimize ve dava arkadaşlarımıza bizleri yanlız bırakmadıkları için Gönülden teşekkür ediyorum..!" dedi.

   Seçimden sonra aynı birlikteliğin devam etmesini dileyen Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk yaptığı konuşmasında;

  "Biz bu yörede büyüdük bu yöreye çok hizmet ettik. Bakıyorum muhtar arkadaşlarımızda katılmışlar. İYİ Partinin devatine katılmak kolay iş değildir. Hepisini yürekten tebrik ediyorum. Daha önce üç arkadaşımız adaylığını açkılamıştı. Yaşar ağabeyimizin adaylığıyla aday sayısı dört oldu. Buda İYİ Parti'nin büyüdüdüğünü gösterir. Yarışacak dört arkadaşımızada başarılar diliyorum. Kim kazanırsa kazansın kazanan İYİ Parti olacaktır. Biz bu yola baş koyduk. Sisyasette iniş çıkışlar olur. Sonuç olarak irade, halk iredesi seçerse tekrar başkan olursunuz.

  Diğer aday arkadaşlarımıza da katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Seçimden sonra kim kazanırsa kazansın aynı birlikteliği görmek istiyoruz."dedi.

  Yapılan konuşmaların ardından adaylığını açıklayan Yaşar Ocakçı ve diğer aday isimler Bahadır Kıyıcı, Mehmet İnam ve Aydın Özer birlikte fotoğraf çektirerek dayanışma örneği gösterdi.

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ