Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

SERVİS ARAÇLARINI KONTROL EDİN

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kilimli ilçesi Çatalağzı Beldesi’nde meydana gelen ve Kilimli Atatürk Anadolu Lisesi Öğrencisi 10. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Büşra Akın'ın hayatını kaybetmesine 18 öğrencinin yaralanmasına neden olan kazanın ardında

SERVİS ARAÇLARINI KONTROL EDİN
Bu içerik 597 kez okundu.
Advert

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kilimli ilçesi Çatalağzı Beldesi’nde meydana gelen ve Kilimli Atatürk Anadolu Lisesi Öğrencisi 10. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Büşra Akın'ın hayatını kaybetmesine 18 öğrencinin yaralanmasına neden olan kazanın ardından il genelinde taşımalı eğitim yapan okullara WhatsApp üzerinden bildirim yaptı.

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okullara gönderdiği yazıda servis araçlarının evrak ve eksikliklerinin tespit edilerek kuruma bildirilmesi istedi.

Okul Müdürlerine gönderilen yazı şöyle: “Değerli arkadaşlar. Kilimli ilçemizde meydana gelen kazada bir evladımızı kaybettik. Taşıma araçlarının tüm evraklarını kontrol edelim. Eksikler var ise hemen Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bildirelim. Araç muayene, sigorta, psikoteknik vb. olması gereken tüm belgeleri kontrol edelim. Sizlere bunlar hakkında bilgi verildi. Gerekli hassasiyeti göstermenizi rica ediyoruz. İyi çalışmalar diliyoruz.“

Milli Eğitim yetkilileri, bu uyarının sürekli yapıldığını belirterek, kazayla ilgili görevlediriler müfettişlerin soruşturmayı başlattıklarını açıkladılar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLARA PLAKET VE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ
ŞAİR VE YAZARLARA PLAKET VE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ
DEVREK BELEDİYESİ 15 DÜKKANI KİRAYA VERECEK
DEVREK BELEDİYESİ 15 DÜKKANI KİRAYA VERECEK