Advert
Advert
Advert

TOPRAKSIZ TARIM ARAŞTIRILACAK

Çaycuma Kaymakamı Mehmet Göze, ilçede tek Tarım Lisesi olan ve Nebioğlu'nda eğitim veren Şehit Sacit Olcay Kabaklıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, öğretmen Gürkan Sevinç Koordinatörlüğünde gerçekleştirilen topraksız tarım laboratuv

TOPRAKSIZ TARIM ARAŞTIRILACAK
Bu içerik 348 kez okundu.
Advert

Çaycuma Kaymakamı Mehmet Göze, ilçede tek Tarım Lisesi olan ve Nebioğlu'nda eğitim veren Şehit Sacit Olcay Kabaklıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, öğretmen Gürkan Sevinç Koordinatörlüğünde gerçekleştirilen topraksız tarım laboratuvarının açtı.

Kaymakam Göze'ye ziyarette Nebioğlu Belediye Başkanı Ali Özdal,  İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Özkan Yıldırım eşlik etti.

Kaymakam Mehmet Göze, Tarım Teknolojileri alan öğretmenlerinden okulda topraksız tarım uygulama faaliyetleri  ve uygulama alanları hakkında  bilgi aldı. Okul bölümlerini ve  proje çalışmalarının yürütüldüğü tarım üretim sahalarını yerinde inceleyen Kaymakam Göze, topraksız tarım üretimi çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getirerek, okul idareci ve öğretmenlerine yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Okul Müdürü Recep Islak Topraksız Tarım Laboratuvarına emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ