Advert
Advert
Advert

MÜFETTİŞLER İNCELEME YAPMAYA GELDİ

Çaycuma Halk Eğitim Merkezinde usta öğreticilere Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü'nde yapılan haksızlık ve usulsüzlüklerden dolayı CİMER'e yapılan şikayetler sonucu Milli Eğitim Bakanlığı müfettişleri Çaycuma'ya gelerek, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde

MÜFETTİŞLER İNCELEME YAPMAYA GELDİ
Bu içerik 965 kez okundu.
Advert

Çaycuma  Halk Eğitim Merkezinde usta öğreticilere Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü'nde yapılan haksızlık ve usulsüzlüklerden dolayı CİMER'e yapılan şikayetler sonucu Milli Eğitim Bakanlığı müfettişleri Çaycuma'ya gelerek, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde inceleme yapmaya başladı.

 CİMER'e yapılan çok sayıda şikayetle birlikte, içinde usulsüzlük, zimmet, görevi kötüye kullanma iddialarının da yer aldığı dosyanın da müfettişlerin elinde olduğu tahmin ediliyor.

 Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde yoğun şikayet konusu olan iddiaların vahim boyutlarda olduğu ve müfettişlerin incelemesi sonucunda gerçek durumun ortaya çıkacağı belirtiliyor.

Soruşturma dosyasında adı geçen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yetkilileri hakkında soruşturmanın selameti bakımından, soruşturma sonuçlanıncaya kadar ne gibi karar alınacağı ise eğitim çevrelerinde merakla bekleniyor.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ