Advert
Advert
Advert

SARIOĞLU: BİZDE İSİM VERECEĞİZ

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Mustafa Sarıoğlu, halkı en iyi kem temsil edebilir konusunda on binlerce emekliye mektup yazacakların ve onların bu düşüncelerini siyasi partilere bildireceklerini söyledi.

SARIOĞLU: BİZDE İSİM VERECEĞİZ
Bu içerik 413 kez okundu.
Advert

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Mustafa Sarıoğlu, halkı en iyi kem temsil edebilir konusunda on binlerce emekliye mektup yazacakların ve onların bu düşüncelerini siyasi partilere bildireceklerini söyledi. Tüm Emek Der Karabük şube başkan vekili Bayrak Pınarbaşı’nın dernek ziyaretinde konuşan Mustafa Sarıoğlu, şunları söyledi:

  “Tüm Emek Der Karabük şube başkan vekilim derneğimizde bizi ziyaret etti. Sayın Bayram Pınarbaşı Karabük de tabanı olan, geçmişte siyaset yapan şuan da siyaset yapmak isteyen tüm muhattaplar Pınarbaşı’nı bilir, biz de bizi ziyareti üzerine kendisine Zonguldak il hudutları içerisinde yaşayan tüm insanlar adına kimler köylüsüne, işçisine, emeklisine tabana inerek derdini soran veya bundan sonra sormak isteyen insanoğluna bende varım ben emeğin, emeklinin başkentin de hizmet etmek istiyorum diyenler hakkında sürekli istişare halindeyiz. Vakti saati geldiğinde tüm siyasi parti liderlerine halkı kim temsil edebilir yorumunu araştırmalarımız neticelerinde en kısa zamanda bizatihi tüm Emek Der Zonguldak Şube Başkanı olarak liderlere ben emeğin, emeklinin başkentin de hizmet etmek istiyorum diyenler hakkında sürekli istişare halindeyiz.  Bazı liderlere derken vatan bayrak, tek devlet diyen liderler dışında kimseyle irtibatımız olmaz. Kamuoyuna ve tüm siyasi parti liderlerine ve milletvekili olmak isteyen insanlara duyuruyoruz; aksini kimse iddia etmesin. Liderlerle görüştüğümüzde kamuoyuna şifreli açıklama yapacağız derken Zonguldak da yaşayan Batı Karadeniz bölgemiz de yaşayan tüm emekli ve aile bireylerine sabırlı bir şekilde bizim açıklamalarımızı dinlemelerini fayda var diyorum saygılar sunuyorum”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ