Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

POLİSLER KAN TAKVİYESİ YAPTI

Devrek'te polisler azalan kan stoklarına destek vermek amacıyla kan verdi.

  POLİSLER KAN TAKVİYESİ YAPTI
Bu içerik 525 kez okundu.
Advert

-Sercan KAPUSUZ-

 Devrek'te polisler azalan kan stoklarına destek vermek amacıyla kan verdi.

   Zonguldak Türk Kızılay Şubesi ve Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle azalan kan stoklarına destek vermek amacıyla Devrek İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ve vatandaşlar kan bağışında bulundu.

   Türk Kızılay ve Devrek İlçe Emniyet Müdürlüğü iş birliğinde başlatılan kan bağışı kampanyası kapsamında kan bağışı aracı, Devrek Cumhuriyet Meydanı'na konuşlandırıldı. Devrek Cumhuriyet Meydanı'nda polisler, Kovid-19 salgını nedeniyle stokları azalan Türk Kızılay'a destek vermek için sıraya girdi.

  Türk Kızılay Zonguldak Kan Bağışı Merkezi Doktoru Harun Çevik, gazetecilere yaptığı açıklamada, kan bağışının insan hayatını kurtaran önemli bir sorumluluk olduğunu söyledi. Yurt çapında kan bağış kampanyalarının sürdüğünü belirten Çevik; " Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü öncülüğünde Devrek İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Zonguldak Kızılay işbirliği ile Devrek'te kan bağışı organizasyonu yapyoruz.

  Emniyet personelinin yoğun olarak katılım gösterdiği, organizasyonda Devrek halkı da kan bağışın bulundu. Tabii bu süreçte İl Emniyet Müdürülüğü'nün bizlere vermiş olduğu destek için başta Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve Devrek İlçe Emniyet Müdürü Ömer Seyfi Paça'ya çok teşekkür ediyoruz. Her zaman Kızılay'ın yanındalar " dedi.

  Yoğun katılım altında gerçekleşen kan bağış kampanyasında emniyet mensupları kan bağışına uygun olup olmadıkları konusunda testlerden geçerek, kan verdi. Kan veren emniyet mensuplarına gönüllü Kızılay ekibi tarafından tatlı ve soda ikramında bulunuldu. Ayrıca kampanyanın  merkez ve bağlı tüm ilçelerde belirli bir takvim dahilinde sürdürüleceği bildirildi.

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
ŞEHİT ANNELERİ UNUTULMADI
ŞEHİT ANNELERİ UNUTULMADI