Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

MUHTARLARA BELGELERİ VERİLDİ

Devrek'te muhtarlara "Aile Okulu Projesi" kapsamında katılım belgeleri törenle verildi.

 MUHTARLARA BELGELERİ VERİLDİ
Bu içerik 655 kez okundu.
Advert

-Sercan KAPUSUZ-

  Devrek'te muhtarlara "Aile Okulu Projesi" kapsamında katılım belgeleri törenle verildi.

  Cumhurbaşkanlığı genelgesi kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce yürütülmekte olan "Aile Okulu Projesi" kapsamında Devrek'te kursa katılan köy ve mahalle muhtarlarına katılım belgeleri törenle verildi.

  Devrek Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene; Devrek Kaymakamı Ümit Altay, Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Kahya, Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü Şube Müdürü Özkan Poyraz, Devrek Halk Eğitimi Müdürü Yaşar Özlüoğlu, Devrekli Muhtarlar Derneği Başkanı Raşit Budak, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

  Törenin açılış konuşmaşmasında kursa katılan muhtarlar adına konuşan Devrekli Muhtarlar Derneği Başkanı Raşit Budak;

     "Bu proje biz muhtarla büyük katkılar sağladı. Biz muhtarlar olarak herşeyi bildiğimizi sanırdık fakat bu eğitimler sayesinde aslında bazı şeyleri bilmediğimiz hatta yanlış bildiğimiz fark ettik. Aldığımız bu eğitim sayesinde bunları düzeltme ve öğrenme fırsatı bulduk.  Ayrıca bize eğitim veren hocamız sayesinde yıllar sonra ilkokul yıllarımıza dönerek o günleritekrar yaşama fırsatı bulduk. Bu projenin hazırlanp  bizlere bu fırsatın sağlanmasında emeği olan herkese çok teşekkür ediyoruz."dedi

  Kursa katılan mahalle ve köy muhtarına verilecek katılım belgesi dağıtım töreninde, Kaymakam Ümit Altay tarafından da  bir konuşma gerçekleştirildi.

   Yaptığı konuşmada faydalı eğitimlerin devam edeceğini ifade eden Kaymakam Altay;

  "Böyle eğitimler genelde dinlenme, motivasyon niteliğinde olur. Yapılan konuşmlardan anladığım kadarıyla eğitimler gayet keyifli ve faydalı geçmiş. Eğiticimizin verdiği bilgilerden istifade edip keyif almışsınız. Bu tür faydalı eğitimler devam edecek. Kursa katılan muhtarlarımıza teşekkür ediyor,  görevlerinde başarılar diliyorum."dedi.

    Yapılan konuşmların ardından Kaymakam Ümit Altay tarafından kursa katılan köy ve mahalle muhtarlarına katılım belgeleri verildi.

   Kurslarda köy ve mahalle muhtarlarına aile okulu, trafik öğreniyorum, ailede ilk yardım, çevre ve iklim farkındalığı konuları hakkında, belirlenen takvime göre eğitimler verilmeye devam edecek.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU