Advert
Advert
Advert

ÇANAKÇILAR'DAN DESTEK

Çanakcı ailesi kampanyaya 1 milyon lira ile destek verdi.

ÇANAKÇILAR'DAN DESTEK
Bu içerik 1874 kez okundu.
Advert

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem için ortak yayınla ekranlarda ve radyolarda gerçekleştirilen "Türkiye Tek Yürek" kampanyasında 115,1 milyar liralık bağış rakamına ulaşılırken, 9 milyon adedi aşkın SMS gönderildi. Çanakcı ailesi kampanyaya 1 milyon lira ile destek verdi.

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremin yaralarını sarıyor.

TRT1, ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV ve TV8 başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışından 213 televizyon kanalı ile 562 radyoda yayınlanan kampanyada, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlara bağış toplamak için "Türkiye Tek Yürek" adı verilen ortak canlı yayın yapıldı.

Moderatörlüğünü Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Deniz Bayramoğlu, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Didem Arslan Yılmaz, Çağla Şikel ve Tümer Doğru üstlendiği yayında 115,1 milyar liralık bağış rakamına ulaşılırken, 9 milyon adedi aşkın SMS gönderildi.

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde kurulu Çanakcılar Şirket Grubu, "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına 1 milyon lira ile katıldı.

Çanakçılar Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çanakcı, “Bu zorlu süreçte ülkemizin, insanımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu uzun bir yol. İlk adımımı attık” dedi.

Deprem haberi alındığında bölgeye bir tır yardım malzemesi gönderen Çanakcı ailesinin yardımlarının bundan sonra da devam edeceği öğrenildi.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ