Advert
Advert
Advert

KURUCU MÜDÜRE HÜZÜNLÜ VEDA

Devrek'in başarılı eğitimcilerinden Turgay Kırgil'in tayin olması nedeniyle bir veda yemeği düzenlendi.

   KURUCU MÜDÜRE HÜZÜNLÜ VEDA
Bu içerik 2353 kez okundu.
Advert

 -SercanKAPUSUZ-

  Devrek'in başarılı eğitimcilerinden Turgay Kırgil'in tayin olması nedeniyle bir veda yemeği düzenlendi.

  Devrek'in sevilen sayılan eğitimcilerden biri olan Turgay Kırgil, kurucu müdürü olduğu ve 11 yıldır müdür olarak görev yaptığı Sabahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi'nden ayrılmanın zor olacağını kaydetti.

  Devrek Sabahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi'nin kurucu müdürü olan ve müdürülük görevini 11 yıldır her gün hakkıyla yerine getiren başarılı bir öğretmen olarak Devrek kamuoyunun saygı ve sevgisini kazanan Turgay Kırgil'e tayini dolayısıyla veda yemeği düzenlendi.

   Devrek'te düzenlenen yemeğe öğretmenler, okul aile birliği başkanı ve yönetimi katıldı. Duygusal anaların yaşandığı veda yemeğinde mesai arkadaşları öğretmenler duygularını;

 "İlçemiz Hayırsever İş Adamı Celal Ulupınar tarafından, babası Rahmetli Cemil Ulupınar ve annesi Sabahat Ulupınar adına yaptırılan Sabahat-Cemil Ulupınar Anadolu Öğretmen Lisesi olarak 2011 yılında eğitim-öğretime açılan ve henüz binası dahi yokken göreve getirilen ve kurucu müdürümüz Turgay Kırgil’e veda etmek için bir araya geldik.  

  11 yıl görev yaptığı okulumuzda, görev süresinin dolmasıyla ayrılan müdürümüz Turgay Kırgil, oluşturduğu kurum kültürü ve yönetim anlayışıyla bir çok başarılara imza atmıştır. Okulumuz 2011 yılında Sabahat-Cemil Ulupınar Anadolu Öğretmen Lisesi olarak eğitim öğretimine başladı. 2014 yılında Sosyal Bilimler Lisesi ve 2017 yılında Fen Lisesine dönüştürülerek Milli Eğitim Bakanlığının proje okullarından biri olmuştur. Eğitim ve öğretim için verdiği emek herkes tarafından takdir edilen müdürümüz Turgay Kırgil, kişiliği, duruşu ve çalışkanlığıyla okulda eğitimin kalite çıtasını yükseğe taşıdı. Günümüze okulumuzun bölgenin yıldız okullarından biri haline gelmesinde onunda emeği büyüktür.

   Her daim mütevazi kişiliği ile hem meslektaşlarının hem öğrencilerinin saygı ve sevgisini kazanan Turgay Kırgil'e çalışma hayatında başarılar dileriz." şeklinde dile getirdi.

  Veda yemeğinde yaptığı konuşmada Sabahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi'nden ayrılmanın zor olacağını belirten Kırgil ise, “Bu güzel yemek için başta yöneticilerimiz olmak üzere bütün personel ve mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. 11 yıldır Devrek'te büyük hizmetler yaptığımız kanaatindeyim. Okulun bugünlere başarılı bir şekilde gelmesinde takım çalışmasının önemi çok büyük. Görev sürem boyunca siz öğretmen arkadaşlarım, öğrencilerimiz ve velilerimiz ile bütünleştik. Ayrılmak benim için zor olacak. Biz bu okulda birlikte büyük bir aile olduk. Acılarımızı, mutluluklarımızı paylaştık. Birlikte ağladık, birlikte güldük. Sizlerden ayrıldığım için üzgünüm. Emekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu okul ve çocuklar size emanet” dedi. 

  Yapılan konuşmaların ardından Turgay Kırgil'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ