Advert
Advert
Advert

ERKMEN: 'BIZ ÖTEKİLEŞTİREN OLMAYACAĞIZ'

İYİ Parti Milletvekili aday adayı Yavuz Erkmen, bugün Parti binasında aday adaylığı başvurusunun ardından açıklamalarda bulundu.

ERKMEN: 'BIZ ÖTEKİLEŞTİREN OLMAYACAĞIZ'
Bu içerik 451 kez okundu.
Advert

İYİ Parti Milletvekili aday adayı Yavuz Erkmen, bugün Parti binasında aday adaylığı başvurusunun ardından açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Il Başkanlığı binasinda partililerin yoğun ilgi gösterdiği aday adaylığı açıklamasına Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İl Başkanı Erdal Gülay, İlçe başkanları da katıldı.

GÜLAY: 'GÜZEL ANILARIMIZ OLDU'

Yavuz Erkmen'in aday adaylığını açıklayacak hayırlı olması temennisinde bulunan İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gülay: "2018 yılında sayın Valimle birlikte göreve geldik. Birlikte abi kardeş olarak güzel günler ve anılarımız olmuştur. Kendisi benim için kıymetlidir. Kendisiyle fikir alışverişinde bulunmak, fikirleri önemlidir. Eski vali ve İl Başkanımızdır. Çıktığı bu yolda kendine başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun."

ÖZTÜRK: 'KENDİSİNE HER DAİM SAHİP ÇIKACAĞIZ'

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk: "İlimizde uzun yıllar valilik ve İl Başkanlığı yapan bir değerdir. Benim üzerimde değer çoktur. Geçemizi gündüzümüze katarak Mecliste bizi temsil edecek. Her konuda bize yardımcı oluyor. Zonguldak’ın sorunlarını 5 vekilden daha iyi bilen biridir. Sonuna kadar kendisine sahip çıkacağız. Kim aday olursa yanındayız. Biz 5 vekile talibiz ama 2 olursa da seviniriz. Biz Sayın Erkmen'i milletvekili olarak görmek istiyoruz. Benim aday olmamda Yavuz beyin çok emeği var, kapısını açtı, sahip çıktı. Bende gece gündüz mahçup etmemek için çalışıyorum. Kendisine başarılar diliyorum."

ERKMEN: 'BIZ ÖTEKİLEŞTİREN OLMAYACAĞIZ'

Zonguldak'ın sorunlarını bildiğini ve çözmek adına yola çıktığını söyleyen Yavuz Erkmen: "Türkiye seçim sürecine girdi. İYİ Parti olarak İlçe teşkilatları belde teşkilatları olarak her yerde İYİ Parti bayrağını dalgalandırmak. Ülkemiz ve İlimiz adına hayırlı olsun. Hepimizin bir arzusu var. Partimizi başarılı kılmak. Birinci parti yapmak. 5 milletvekilliğinin alabildiğimiz kadarının çoğunu almak. Halkımızın bunu takdir ettiğinden eminiz.Bu seçimler, bir tanesi ülkemiz için Atatürk’ün bizlere emanet ettiği onun bize emanetini gelecek kuşaklara aktarabilmek, Zonguldak’ı bulunduğu noktadan ileri götürmek. Daha önde devletimizi temsil etmiştim, şimdi milletimizi temsil etmek istiyorum. Buradan hepimizin gayesi Zonguldak’ı iyi noktalara getirmek. Şunun için aday oluyoruz Zonguldak’i iyi bildiğimizi biliyoruz. Seçimden önce tersaneler bölgesini ayağa kaldıracağız TTK’ya işçi alınacak diyenlerden değiliz. Ama şunu söylüyorum, bize yetecek ay 5-6 aydır. 6-7 bin kişiyi çalıştırmazsak ben bu işi bırakırım. TTK’nın durumu ortada. Zonguldak’ta TTK’nın kapısına kilit vurdurmayız. Bunu üzerine basa basa söylüyorum. Zonguldak bir çok faydanalamadı. Bugün Nevruz Bayramı, anlamı ise baharın müjdesi birlik beraberliktir. 14 Mayıs'ta sandık başına gideceğiz aynı zamanda Anneler Günü. Anneler Gününde kadınlarımızın sürtük olmadığını göstereceğiz."

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ