Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

UZLAŞMAYA VARILAMADI

Zonguldak Merkez Kozlu ve Kilimli ilçelerinde Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarını ilgilendiren promosyon görüşmeleri ertelendi.

UZLAŞMAYA VARILAMADI
Bu içerik 1185 kez okundu.
Advert

 Zonguldak Merkez Kozlu ve Kilimli ilçelerinde Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarını ilgilendiren promosyon görüşmeleri ertelendi. Daha önce HalkBank ile yapılan promosyon sözleşmesinin iptal edilmesinin ardından yeni bir sözleşme yapılması bekleniyordu.

  Promosyon görüşmelerinde beklenen teklif verilmediği için uzlaşıma varılamadı. Eğitim Bir Sen Zonguldak Şubesi Başkanı Kamuran Aşkar promosyon ihalesinin ertelenmesi ile ilgili açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı: "Nisan 2025'e kadar Halk Bankası'yla yapılan promosyon anlaşması (Merkez, Kozlu ve Kilimli), bankanın yeterli teklifle güncelleme yapmaması nedeniyle tek taraflı olarak fesh edilmiştir. Çalışan başı 9 bin 322 TL fesih bedeli ödenecektir.

  Zonguldak il Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 30 Mart 2023 Perşembe günü 14.30' da yeni ihale (36 aylık) yapılacaktır. Tüm bankalar ziyaret edilmiş ve teklif mektubu verilmiştir. Tüm üyelerimize saygıyla duyurulur.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
DEVREK BİLSEM'DEN MÜTHİŞ KONSER
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU