Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

“YA TARİH YAZACAĞIZ, YA TARİH OLACAĞIZ”

İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Yavuz Erkmen, Renda Okay ve Ayşegül Kalender, Devrek ilçe teşkilatını ziyaret etti.

 “YA TARİH YAZACAĞIZ, YA TARİH OLACAĞIZ”
Bu içerik 911 kez okundu.
Advert

İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Yavuz Erkmen, Renda Okay ve Ayşegül Kalender, Devrek ilçe teşkilatını ziyaret etti.

 “Ya tarih yazacağız, ya tarih olacağız” diyen Yavuz Erkmen Devrekli partililerden destek istedi.

Partililerle seçim süreci hakkında konuşan Erkmen: “Milletvekilliği aday adaylığımızı açıklamamız sonrası İlçe teşkilatlarımız ziyaret programımız çerçevesinde, Devrek İlçe teşkilatımızı ziyaret ederek, İlçe Başkanımız Bahadır Kıycı, İlçe yönetim Kurulu üyelerimiz, parti üyelerimiz, önceki dönem Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ve önceki dönem İlçe Başkanlarımız, İlçe başkan adaylarımız, eski ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ve de partimiz üyesi olmayan, ancak bizleri yalnız bırakmayan dostlarımız ile birlikte güzel bir birliktelik havasında sohbet ettik. Aday adaylarımızdan Renda Okay ve Ayşegül Kalender arkadaşlarımızın da katıldığı toplantıda sıcak karşılamaları ve gösterdikleri ilgi nedeniyle başta Bahadır Kıycı başkanımız olmak üzere  tüm katılımcı dost ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birlikte başaracağız. İYİ Partimizi birinci parti, Genel Başkanımız Sn Meral Akşener'i Başbakan, Sn Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapacağız. Birlik içinde başaracağız çünkü inanıyoruz. az kaldı.

 Hepinizin bildiği gibi Türkiye seçim sürecine girdi. İyi Parti olarak İlçe teşkilatları belde teşkilatları olarak her yerde iyi parti bayrağını dalgalandırmak.

Ülkemiz ve İlimiz adına hayırlı olsun. Hepimizin bir arzusu var. Partimizi başarılı kılmak. Birinci parti yapmak. 5 milletvekilliğinin alabildiğimiz kadarının çoğunu almak. Halkımızın bunu takdir

ettiğinden eminiz.Bu seçimler, bir tanesi ülkemiz için Atatürk’ün bizlere emanet ettiği onun bize emanetini gelecek kuşaklara aktarabilmek, Zonguldak’ı bulunduğu noktadan ileri götürmek. Daha önde devletimizi temsil etmiştim, şimdi milletimizi temsil etmek istiyorum. Buradan hepimizin gayesi Zonguldak’ı iyi noktalara getirmek. Şunun için aday oluyoruz Zonguldak’i iyi bildiğimizi biliyoruz. Seçimden önce tersaneler bölgesini ayağa kaldıracağız TTK’ya işçi alınacak diyenlerden değiliz. Ama şunu söylüyorum, bize yetecek ay 5-6 aydır. 6-7 bin kişiyi çalıştırmazsak ben bu işi bırakırım. TTK’nın durumu ortada. Zonguldak’ta TTK’nın kapısına kilit vurdurmayız. Bunu üzerine basa basa söylüyorum. Zonguldak bir çok faydanalamadı”şeklinde konuştu

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
YAZAR KALAYCIK’TAN İMZA GÜNÜ ETKİNLİĞİ
YAZAR KALAYCIK’TAN İMZA GÜNÜ ETKİNLİĞİ
  19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU