Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

ZAFER KUTLAMASI FENER ALAYIYLA DEVAM ETTİ

Devrek'te 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılı, fener alayıyla kutlandı.

ZAFER KUTLAMASI FENER ALAYIYLA DEVAM ETTİ
Bu içerik 692 kez okundu.
Advert

 -Sercan KAPUSUZ-

   Devrek'te 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılı, fener alayıyla kutlandı.

  30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Devrek Belediyesi tarafından düzenlenen Fener alayına vatandaşların katılımının yüksek oluşu dikkat çekti.

  30 Ağustos Zafer Bayramı Devrek'te büyük bir coşkuyla kutlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. Yılı dolayısıyla ilçede çeşitli etkinlikler düzenlenirken, Belediye Şehir Bandosu eşliğinde yapılan Fener Alayı Yürüyüşü bayram coşkusunu daha da artırdı.

    Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt başta olmak üzere meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları üyeleri, ve çok sayıda vatandaş ellerinde Türk bayrakları, Atatürk’ün posterleri ve meşaleler ile yürüdü.

  Devrek Kaymakamlık konutu önünden başlayan fener alayı yürüyüşü, Cumhuriyet Alanı'nda son buldu. Cumhuriyet Alanı'na varıldığında Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt konuşma yaptı.

  Vatandaşların katılımından dolayı mutlu olan Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, " 30 Ağustos; ulusumuza özgürlük ve bağımsızlık getiren eşsiz bir zaferdir. Anadolu’yu işgal etmek isteyenler, 101 yıl önce bugün görülmemiş bir yenilgiye uğradılar. Bu günler, Ata’mızın ve mücadele arkadaşlarının bize bıraktığı mirasın değerini kavrama günleridir. Zaferimizin 101. yılında, yılmadan, yorulmadan omuz omuza özgürlük meşalesini yarınlara taşıyoruz. Anadolu coğrafyasını Türklerin ebedi yurdu yapan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

   Belediyemiz tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı, Fener Alayı yürüyüşünü vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Kendilerine yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
  AMİGURUMİ İLE PARA KAZANIYORLAR
AMİGURUMİ İLE PARA KAZANIYORLAR
ANIT AĞACA YAKIŞMIYOR
ANIT AĞACA YAKIŞMIYOR