Advert
Advert
Advert

İSTİKLAL İLKOKULU YENİDEN YAPILACAK

Devrek Belediye Meclisi Yılın Son Toplantısını Yaptı

İSTİKLAL İLKOKULU YENİDEN YAPILACAK
Bu içerik 1105 kez okundu.
Advert

  Devrek Belediye Meclisi’nin 2023 Yılı Olağan Onbirinci Toplantısı Meclis II. Başkan Vekili Vacit Durdubaş başkanlığında yapıldı.
    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda gündemdeki maddeler görüşüldü. 
    Gündemin birinci maddesinde yer alan, depreme dayanıklı olmadığı için yıkılan İstiklal İlkokulu’nun yeniden yapılması amacıyla, yıkılan ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ait  olan eski Terminal Alanındaki İstiklal İlkokulu yerinin belediyeye, belediyeye ait olan SGK Kurumu karşısındaki arsanın da Milli Eğitime verilerek takas yapılması oybirliğiyle kabul edildi.
     Depreme dayanıksız olduğu için yıkılan İstiklal İlkokulu’nun yeniden yapılması için Dünya Bankasından para geldiği ve bu amaçlada en kısa sürede yapımına başlanılacağı da öğrenildi.
    Yine gündende yer alan İsmetpaşa Mahallesi 552 ada 1 nolu parselin trafo yeri olarak kullanılması için imar tadilatı yapılması oybirliğiyle kabul edildi.
    Gündemin dördüncü maddesi olan, 2023 Mali Yılında harcanmayıp artan ödeneklerin ihtiyacı olan diğer birimlere aktarılması oybirliğiyle kabul edildi.
    Gündemde yer alan 2024 yılı içinde yeni meclis toplantısının gün ve yer belirlenmesi görüşüldü ve her ayın ilk Perşembe günü saat:16.00’da yapılması oybirliğiyle kabul edildi. Gündemin son maddesi ise Meclis tatilinin Ağustos ayında yapılması idi. Karar oybirliğiyle kabul edildi.
     Meclis II. Başkan Vekili Vacit Durdubaş, meclis üyelerine teşekkür ederek, bir dahaki toplantının 4 Ocak 2024 Perşembe günü saat:16.00’da Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapılması üzre sona erdirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR