Advert
Advert
Advert

“BU HALKA ÖZÜR BORCUN VAR ULUPINAR”

Çetin Bozkurt’un Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)’nin açılışı mitinge dönüştü

 “BU HALKA ÖZÜR BORCUN VAR ULUPINAR”
Bu içerik 2142 kez okundu.
Advert

   -Sercan KAPUSUZ-

 Devrek Belediye Başkanı ve CHP Devrek Belediye Başkan Adayı Çetin Bozkurt’un Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)’nin açılışı mitinge dönüştü.

     Devrek Cumhuriyet Alanı Vali Fahri Yücel Sokak’ta hizmete giren CHP Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına, CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, CHP İl Başkanı Devrim Dural, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Eski Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Çaydeğirmeni Belediye Başkan Adayı Murat Çakır, Beycuma Belediye Başkan Adayı Aytekin Çakmaklı, CHP Devrek İl Genel Meclisi ve Devrek Belediyesi Meclis Üyesi Adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

HİZMET GÖTÜRMESİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR!

     Açılışta konuşma yapan CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural köylere hizmet götürdü diye eleştirilen Çetin Bozkurt’u savunarak “Köylere hizmet götürmesin mi? Başkanım yardım etmiş yine eder etmeye de devam edecek.” dedi.

     Devrim Dural konuşmasında “Değerli başkanım hak ederek bir daha aday oldu. Çalıştığı için hizmet ettiği için aday oldu. 31 Mart akşamı tekrardan belediye başkanı olacak. Şimdi başkanımızı Zonguldak'tan biz takip ederken yorulduk. Başkan yorulmadı. Şöyle eleştirdiler başkanımı. Yeter ki böyle eleştirsinler, böyle eleştiriye can feda. Ne dediler? Başkan köylere hizmet ediyormuş. Etmesin mi? Edecek tabiki. Köyden bir vatandaşımız aramış böyle bir durumdayım demiş. Cenazem var demiş. Hastam var demiş. Başkanım da yardım etmiş yine eder. Yine eder. Biz arkasındayız başkanımın.” İfadelerini kullandı.

“AKP’YE TEŞEKKÜR: BELEDİYENİN HER YERİNİ ÖĞRENDİ!”

     CHP Zonguldak Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz’da özellikle AKP’ye teşekkür ederek “Çetin Bozkurt’u sürmedikleri yer kalmadı. Her birime görev aldı geliştirdi. Bunun için Ak Parti’ye teşekkür ederim” dedi.

Yavuzyılmaz konuşmasında, “Belediye Başkanımız bir kez daha aday oldu. Ama başkan olmadan önce de geliştirdi kendisini. Ak Parti Çetin Bozkurt’u belediye içinde her yere sürdü. En son mezar işlerinden sorumlu yapmışlardı. Orada da bütün cenazelere katılıyor diye baktılar bu iş olmayacak. Oradaki görevden de aldılar. Ve neticede her yönüyle yetişen müthiş bir belediye başkanına hep birlikte sahip olduk. Ben belediye başkanı olacak olsam, ona yetişemezdim. Hala benim de önümde çok güzel bir örnektir. Emeklerine sağlık diyorum. Kahramanmaraş da deprem olduğunda cesurca büyük fedakarlık gösterdikleri için burada Devrekli madencilere ve o madencilerin oraya gitmesinde bana destek olan sayın belediye başkanımız Çetin Bozkurt’a çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

BU BİR AÇILIŞ DEĞİL HALK AYAKLANMASI! ÖZÜR DİLE ULUPINAR!

     Çetin Bozkurt kendisinin en iyi belediyecilerden birinin olduğunu belirterek çok zor süreçlerden geçtiğini ve bu süreçten anlının akı ile çıktığını ifade etti. Konuşmasında kendisine ve Devreklilere yönelik sözlerinden dolayı AKP’nin adayı Özcan Ulupınar’ı özür dilemeye davet eden Bozkurt şu ifadeleri kullandı:

     “Hayatımda hiçbir işim benim kolay olmadı. Hiçbir şey bana sunulmadı. Her şey için mücadele verdim. Her şey için emek harcadım. 2019 seçimlerinde zoru başardık. Zor bir göreve geldik. Emin olun çok iyi belediyeci oldum. Bu tevazuyu yapmıyordum daha önceden. Tamam olur diyorduk. Ben Türkiye'de görmüş görebileceğiniz en iyi belediyecilerden bir tanesiyim. Bu kadar iyi belediyeci olmama rağmen bu kadar konulara hakim olmak mevzuata hakim olmak sorunlarını bilmek yetmemiş. Bir de siyaseti bilmek gerekiyormuş. Işte orada yanılmışım ben. Ama ben yanılmaya devam ediyorum vallahi. Siyaseti hala daha bilmiyorum. Tek bildiğim bir şey var. Çalışmak ve böyle düzenli yönetmek. Onlar siyasetlerini yapsınlar. 20119 yılında seçildik göreve geldik. Belediyeciliğimize laf söyletmiyoruz. Hiçbir şekilde bahsetmiyoruz. Ama dediğim gibi siyaset var öbür tarafta Hiç aklımıza hayalimize gelmeyen işlerle kalkıştık. Bütün dünyaya yaşadığı bir pandemi süreci yaşadık. Pandemi sürecinde ilçemizin ihtiyaçları ile dertlendik. Evlere yardımlar yaptık. Bütün evlere yardımlar yaptık. Bütün Devrek’in her yerini ilaçladık. 2019’da seçim çalışmalarında rakibimiz Sezai Bükrü idi. Onunla her yerde karşılaştık konuştuk. Ama Özcan Bey böyle değil. Devamlı arkamızdan konuşuyor. Devamlı konuşuyor. Devamlı konuşuyor. Devamlı konuşuyor. Cevap vermeyeceğim. Bugünden sonra ona cevap verecek kişi ben değil ilçe başkanımdır. Zonguldak belediye başkan adaylığı için adı geçerken Devrek denince attan inip eşeğe mi bineyim demişti. Eşek dediğin devrek halkından özür dile! Birliğin kaldırılması yüzünden işsiz kalan dükkanını kapatan berberden, lokantadan, kahvehaneden, otelden özür dile. Bu halka özür borcun var senin Ulupınar. Üstüne basarak aday olmanın ardından diğer 5 aday adayından özür dile. Devrek halkından özür dile ben bu koltuğu bırakmaya razıyım.

      Yaptıklarımızı anlatamadık. Anlatmaya da vaktimiz yetmez. Bakın bu bir açılış değil. Miting de değil. Bu bir halk ayaklanmasıdır. Devrek halkı Özcan Ulupınar gibilere karşı, AKP’ye karşı toplanmış bir halktır. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun”

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR