Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

AYGÜN’DEN DEMİR’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AYGÜN’DEN DEMİR’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Bu içerik 675 kez okundu.
Advert

Haber Merkezi

    Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Zonguldaklı Milli Boksör Birol Aygün, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’i ziyaret etti.

    Konya’da 17-23 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilen Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda 80 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Birol Aygün, ağabeyi İsmail Aygün ile birlikte GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Destekleri için Demir’e teşekkür eden Aygün, diğer hedefleri içinde çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

    Demir de bugüne kadar birçok başarıyla Aygün’ün kendilerini gururlandırdığını ifade ederek, “Birol Aygün birçok turnuvada büyük başarılara imza attı. Yıllardır boks sporuna gönül vermiş bir arkadaşımız. Türkiye Şampiyonluğu ile bizi bir kez daha gururlandırdı. Kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ÇANAKÇI: EN BÜYÜK İSTEĞİM MUKİM TAHİR’İN MEZARINI YAPTIRMAK
ÇANAKÇI: EN BÜYÜK İSTEĞİM MUKİM TAHİR’İN MEZARINI YAPTIRMAK
KOMŞULARINI KOMAYA SOKTULAR
KOMŞULARINI KOMAYA SOKTULAR