Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

GENTAŞ DA BÜYÜK YANGIN

GENTAŞ DA BÜYÜK YANGIN
Bu içerik 3011 kez okundu.
Advert

Haber Merkezi

    Bolu’nun Mengen ilçesinde bulunan Gentaş Entegre Ağaç Sanayi A.Ş orman ürünleri işleme fabrikasında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, fabrikanın geniş bir alanına yayıldı. Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine Bolu merkez ve çevre ilçelerden itfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ekipler, yoğun duman ve alevlerle mücadele ederken, yangının kontrol altına alınması için çalışmalarını sürdürüyor.

    İtfaiye ekipleri, yangını söndürmek ve çevredeki diğer alanlara sıçramasını önlemek için yoğun bir mücadele veriyor. Orman ürünleri işleme fabrikasının ahşap ve yanıcı maddeler içermesi nedeniyle yangının kontrol altına alınmasının zaman alabileceği belirtiliyor. Yangının çıkış nedeni hakkında yetkililer tarafından inceleme başlatıldı. Bölge halkı ve fabrika çalışanları büyük bir endişeyle söndürme çalışmalarını takip ediyor.

    Yetkililer, yangının çıkış sebebine dair detaylı bir inceleme başlattıklarını ve yangın tamamen kontrol altına alındıktan sonra açıklama yapacaklarını belirtti. Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olup olmadığı konusunda ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ÇANAKÇI: EN BÜYÜK İSTEĞİM MUKİM TAHİR’İN MEZARINI YAPTIRMAK
ÇANAKÇI: EN BÜYÜK İSTEĞİM MUKİM TAHİR’İN MEZARINI YAPTIRMAK
KOMŞULARINI KOMAYA SOKTULAR
KOMŞULARINI KOMAYA SOKTULAR