Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

ÖĞRENCİLERE FİDAN HEDİYE EDİLDİ

ÖĞRENCİLERE FİDAN HEDİYE EDİLDİ
Bu içerik 629 kez okundu.
Advert

Haber Merkezi

    Ormancılık Haftası’nın başlamasıyla birlikte Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Devrek Orman İşletme Müdürü Hüseyin Beytekin ve Müdür Yardımcısı Onur Can Çaydeğirmeni TOKİ İlkokulu’nu ziyaret etti.

    Okul Müdürü Yılmaz Demirbaş ve öğretmenlerle görüşen Başkan Gebeş ve beraberindekiler, Ormancılık Haftası nedeniyle öğrencilere ormanların yaşamın bir parçası olduğunu ve önemini anlattı.

    Daha sonra Başkan Gebeş ve Devrek Orman İşletme Müdürü Hüseyin Beytekin öğrencilere Kestane, Kızılcık (Kiren), Ihlamur, Ceviz ve Defne fidanı sıra çeşitli hediyeler sundu.

    Orman Haftası dolayısıyla gerçekleşen anlamlı ziyaretten ötürü Başkan Gebeş ve Orman İşletme Müdürü Beytekin’e teşekkürlerini ileten Okul Müdürü Yılmaz Demirbaş “Öğrencilerimize yeşil bir dünyayı aşılamanın sevinci içerisindeyiz. Gelecek dünya yarın onların elinde olacak. İnanıyorum ki doğaya sahip çıkacak ve yeşil bir dünya inşa edeceklerdir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ESKİ EVLERİN AYDINLIK YÜZÜ: OCAKLIK
ESKİ EVLERİN AYDINLIK YÜZÜ: OCAKLIK
ROSAK’TAN YAZ’A MERHABA KONSERİ
ROSAK’TAN YAZ’A MERHABA KONSERİ