Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

BAYRAM TATİLİ 9 GÜN

BAYRAM TATİLİ 9 GÜN
Bu içerik 2737 kez okundu.
Advert

Haber Merkezi

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Mart'ta başlayacak Ramazan Bayramı'nda tatil süresinin uzatıldığını açıkladı. Buna göre tatil, 9 gün olacak.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada üç günlük Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıkladı:

     “Kamu çalışanlarımız için bayramı takip eden 3 günlük süreyi de idari izin kapsamına aldık. 2 Nisan, 3 Nisan ve 4 Nisan kamu çalışanları idari izinli sayılacak. Böylece milletimiz 9 gün tatil yapacak."

     Ramazan Bayramı tatili, 30 Mart’ta başlıyor. Bankalar 9 gün boyunca kapalı olacak. Eczaneler nöbet sistemine göre çalışacak. Kargo şirketlerinin de bayram boyunca dağıtım yapmaması bekleniyor.

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
YAVUZYILMAZ:  İKTİDAR, IRAK KÜRT BÖLGESEL  YÖNETİMİ'NDEN 2 MİLYAR 320 MİLYON DOLAR TAŞIMA ÜCRETİ ALDI
YAVUZYILMAZ: İKTİDAR, IRAK KÜRT BÖLGESEL YÖNETİMİ'NDEN 2 MİLYAR 320 MİLYON DOLAR TAŞIMA ÜCRETİ ALDI
CEZAEVİ FİRARİSİ YAKALANDI
CEZAEVİ FİRARİSİ YAKALANDI