Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

AKP GENİŞLETİLMİŞ İL DANIŞMA MECLİSİ YAPILDI

AKP GENİŞLETİLMİŞ İL DANIŞMA MECLİSİ YAPILDI
Bu içerik 557 kez okundu.
Advert

Haber Merkezi

    Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genişletilmiş İl Danışma Meclisi, Zonguldak Merkez'de yapıldı. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi'nde "Birlikte daha güçlü bir teşkilat, daha güçlü bir Zonguldak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz" mesajı verildi.

    AKP Genişletilmiş İl Danışma Meclisi, Zonguldak Merkez'de yapıldı.

Toplantıya; AKP İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı ve Saffet Bozkurt, belediye başkanları, ilçe ve belde teşkilatlarının üyeleri katıldı.

    AKP İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Partilerimizin yoğun katılımıyla düzenlenen toplantımızda; istişare, değerlendirme ve müzakerelerle teşkilat çalışmalarımızı masaya yatırdık.Toplantımız, Tanıtım ve Medya Başkanımız Sayın Metin Ergenç’in sunumuyla başladı, ardından teşkilatımızdan gelen soru ve öneriler İl Başkanımız Sayın Mustafa Çağlayan başkanlığındaki divanda ele alındı. Birlikte daha güçlü bir teşkilat, daha güçlü bir Zonguldak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz" denildi.

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
YAVUZYILMAZ:  İKTİDAR, IRAK KÜRT BÖLGESEL  YÖNETİMİ'NDEN 2 MİLYAR 320 MİLYON DOLAR TAŞIMA ÜCRETİ ALDI
YAVUZYILMAZ: İKTİDAR, IRAK KÜRT BÖLGESEL YÖNETİMİ'NDEN 2 MİLYAR 320 MİLYON DOLAR TAŞIMA ÜCRETİ ALDI
CEZAEVİ FİRARİSİ YAKALANDI
CEZAEVİ FİRARİSİ YAKALANDI