-Haber Merkezi-
Başkan Yıldırım Anneler Günü için kutlama mesajı yayımladı. Polis Emeklileri Dayanışma Asayiş ve Trafik Hizmetleri Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Genel Başkanı Volkan Yıldırım, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak Anneler Günü'nu kutladı Başkan Yıldırım, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
"Annelerimizin hayatımızdaki varlıklarını, bizlere kattıkları değeri, onlara karşı duyduğumuz sevgi ve saygıyı ifade edebilmek, kelimelere dökebilmek gerçekten güç bir iş.
Onlara kıymetli, daimi ve yüce sevgileri, özveri ve fedakarlıkları, her daim yolumuzu aydınlatan ışıkları için şükranlarımızı ne kadar sunsak azdır ancak her zaman söylediğim gibi onlara edilebilecek en güzel teşekkür, verilebilecek en iyi hediyenin; çocukları ve sahip olduklarıyla güven ve mutluluk içinde yaşayabilecekleri, şiddet, taciz, istismar gibi kötülüklerin onları ve kimseyi incitmediği bir hayat, bir dünya olduğuna inanıyorum.
Sonsuz sevgi ve sabrını büyük bir cömertlikle sunan, bizi bizden iyi tanıyan, ‘gölgesi yeter’ dediğimiz annelerimizin, anne adaylarının ve bu eşsiz duyguyu yüreklerinde taşıyan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyor, hepsine sevgi ve saygılarımı sunuyorum."