Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

GMİS YÖNETİMİ BAKAN YARDIMCISI İLE GÖRÜŞTÜ

GMİS YÖNETİMİ BAKAN YARDIMCISI İLE GÖRÜŞTÜ
Bu içerik 201 kez okundu.
Advert

Haber Merkezi

    Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu Üyeleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan’ı ziyaret etti.

    GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Yener Arslanbuğa, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ile görüştü. Görüşmede, TTK ve MTA’nın mevcut durumu ve işçi açıkları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

     GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, TTK ve MTA’da son emekliliklerle birlikte zaten var olan işçi açıklarının daha da arttığını, üretim ile iş sağlığı ve güvenliği açısından biran önce işçi alınması gerektiğini ifade etti. Bakan Tancan, TTK ve MTA’nın önemli kurumlar olduğunu ifade ederek bakanlık olarak kurumların verimliliğini arttırmak üzere çalışmaları olduğunu vurguladı.

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
TTK'YE İŞÇİ ALIMI BU YILIN SONUNA YETİŞECEK
TTK'YE İŞÇİ ALIMI BU YILIN SONUNA YETİŞECEK
DEVREK'E FİLİPİNLİ GELİN!...
DEVREK'E FİLİPİNLİ GELİN!...