Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

DEVREK FM'İN YENİ SAHİBİ KALMAOĞLU OLDU

DEVREK FM'İN YENİ SAHİBİ KALMAOĞLU OLDU
Bu içerik 2049 kez okundu.
Advert

Haber Merkezi

    Devrek'te uzun yıllar yayın yapan Devrek FM Radyosu el değiştirdi.

   Sahipliğini ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Ahmet Çelik'in yaptığı Devrek FM 93.0 Radyosunun yeni sahibi gazeteci-yazar Recep Kalmaoğlu oldu.

     Devrek'in ilk ve tek radyosu olan Devrek FM'in yeni sahibi Recep Kalmaoğlu, "Uzun yıllar bölgemizde yayın yapan Devrek FM Radyosunu satın aldık. Bölgemizin, Devrek'imizin sesi, gözü, kulağı olacağız. Bölgemizin, sanat, kültür, sosyal yaşamına, insanlarımızın dert, tasa ve sıkıntılarına çözüm yolunda yetkililerle halkımız arasında köprü olacağız."dedi.

     Sektörde büyümeyi hedeflediklerini söyleyen Kalmaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu alanda da büyük oyunculardan biri olma hedefimiz var. Sadece kendi markalarımızı büyütecek değil radyo dinleyici sayısını arttıracak bir içerik üzerinde çalışıyoruz şu an.”

     Öteyandan, bölge faaliyette bulunan diğeriger radyolarında Devrek FM bünyesine katılması amacıyla görüşmelerin sürdürüldüğü, kaydedildi.

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
TIĞ’IN ŞİİRLERİ POETRY PLANETARIRAT 
DERGİSİNDE YER ALDI
TIĞ’IN ŞİİRLERİ POETRY PLANETARIRAT DERGİSİNDE YER ALDI
ESKİ EVLERİN AYDINLIK YÜZÜ: OCAKLIK
ESKİ EVLERİN AYDINLIK YÜZÜ: OCAKLIK