Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

BAŞKAN DİKENLİ: SORU ÖNERGELERİMİZİ CEVAPLANDIRIN!

BAŞKAN DİKENLİ: SORU ÖNERGELERİMİZİ CEVAPLANDIRIN!
Bu içerik 597 kez okundu.
Advert

Haber Merkezi

     Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Devrek İlçe Başkanı Uğur Dikenli, yaptığı basın açıklamasında Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar’dan şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde, CHP’li Meclis Üyelerinin verdiği soru önergelerinin cevaplandırılmasını istedi.

     Başkan Uğur Dikenli’nin basın açıklaması şöyle:

     “Sevgili Devrekliler;

     Bir Belediye Başkanının görevi Şehiri plan dahilinde yönetmek ve etkinlikleri bu plan doğrultusunda hayata geçirmektir. 22 Haziran’da Altı Ay öncesinden planlanan! Safder KARTOĞLU Yarı Maratonu Devrek Belediyesini Yönetenlerin İş Bilmemesinden ve Beceriksizliğinden dolayı ertelenmek zorunda kaldı. Şahsım Belediyeciliğinin bir yarı maratonun tarihini dahi belirleyemediğini gördük.

     Sevgili Devrekliler ;

     Devrek Belediye Başkanının her platformda güya Mali şeffaf’lık ve Hesap verilebilir bir Belediye şiarı ile Sosyal Medya Platformlarında Açıklamalar yapmaya çalıştıklarını görüyoruz.

     Bu vesile ile Cumhuriyet Halk Partisi Devrek İlçe Başkanlığı olarak, Belediye Meclis

Üyelerimiz vasıtasıyla 08.05.2025 tarihindeki Meclis Oturumunda verdiğimiz soru önergeleri cevaplanmamıştır ve Aşağıda cevaplanması için tekrar soruyoruz.

     1-Devpark Turizm İnşaat Gıda Sosyal Hizm. Ltd Şti’nin 6102 sayılı kanuna göre

düzenlenen faaliyet Raporları,

     2-2024 Yılı Kurumlar Vergisi Beyannamesi

     3-Şirket Müdürü olarak atanan AKP’li Meclis üyesine Maaş Ödenip/Ödenmediği

hususu,

     4-Belediye ve Şirketlerinin Kamuya olan Muaccel/Vadesi Geçmiş Borçlarının Ödeme Dökümlerini talep ettik, Ancak Süresinde ve Teamüllere uygun bir şekilde cevap verilmedi.

     Sn. ULUPINAR işinize geldiği zaman Şeffaflık’tan bahsediyorsunuz, İşinize gelmediği zaman Kulağınızın üstüne yatıyorsunuz. Sizden Devrek Halkı ve Kamuoyu adına cevap bekliyoruz.

      Saygılarımla.”

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
TTK'YE İŞÇİ ALIMI BU YILIN SONUNA YETİŞECEK
TTK'YE İŞÇİ ALIMI BU YILIN SONUNA YETİŞECEK
DEVREK'E FİLİPİNLİ GELİN!...
DEVREK'E FİLİPİNLİ GELİN!...