Türkiye Emekliler Derneği Devrek Şubesi’nden, AKP Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’nun Çaydeğirmeni konumunda planlanan Şehir Hastanesi önerisine tam destek verdi.
Türkiye Emekliler Derneği Devrek Şubesi, sosyal medyadan yazılı bir açıklama yaparak AKP Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’nun Şehir Hastanesi projesine tam destek verdi. Türkiye Emekliler Derneği Devrek Şubesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:
“Türkiye Emekliler Derneği olarak Çaydeğirmeni bölgesine yapılması planlanan şehir hastanesine eşdeğer bir hastanenin yapılmasını en çok biz isteriz. Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Sayın Satılmış Gebeş binlerce emeklinin konut sahibi olmasını sağlamışsa hastanenin de yapılmasına katkı vereceğine inancımız tamdır.”