Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

ZABITA EKİPLERİNDEN SIKI DENETİM!

ZABITA EKİPLERİNDEN SIKI DENETİM!
Bu içerik 715 kez okundu.
Advert

Haber Merkezi

    Devrek Belediyesi Zabıta ekiplerinin yaptığı denetimlerde bir markette son kullanma tarihi 15 ay geçmiş ürün tespit edildi.

    Devrek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri halk sağlığını korumak ve vatandaşların güvenli alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla ilçe genelindeki marketlerde denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

    Yapılan denetimler sırasında bir markette son kullanma tarihi geçmiş ürünler tespit edildi. Özellikle son kullanma tarihi Mayıs 2024 olan gıda maddesi şok etkisi yarattı. Bu ürünlere yasal tutanak düzenlenerek el konularak imha süreci başlatıldı.

    Devrek Belediyesi'nden konu ile ilgili yapılan açıklamada: “Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önce gelir. Bu doğrultuda, denetimlerimiz titizlikle devam edecek; halkımızın sağlığını tehdit eden hiçbir duruma göz yumulmayacaktır.

    Devrek Belediyesi olarak sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir yaşam için 7/24 sahadayız.”denildi.

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
OKUL SPORLARI BİLGİLENDİRME  ÇAYCUMA’DATOPLANTISI YAPILDI
OKUL SPORLARI BİLGİLENDİRME ÇAYCUMA’DATOPLANTISI YAPILDI
MAHKEME İBRAHİM TIĞ’I  BELEDİYEDEKİ İŞİNE İADE ETTİ
MAHKEME İBRAHİM TIĞ’I BELEDİYEDEKİ İŞİNE İADE ETTİ