Reklamı Geç
Advert
Advert
Advert
Advert

İNTERNET FATURALARINA YILDA İKİ ZAM YAPILACAK

İNTERNET FATURALARINA YILDA İKİ ZAM YAPILACAK
Bu içerik 546 kez okundu.
Advert

Haber Merkezi

    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Türk Telekom'un her yıl 1 Ocak ve 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak şekilde internet faturalarında iki kez otomatik artışa gitmesine karar verdi.

    Türkiye'de bulunan mevcut internet altyapısı dünya ortalamasının oldukça gerisinde kalırken, fahiş fiyatlar milyonlarca kullanıcının isyan etmesine neden oluyor.

    Türk Telekom'un geçtiğimiz aylarda almış olduğu fahiş zam kararı, BTK'nın uygulaması ile 'standart' hale getirildi. Böylelikle internet servis sağlayıcıları, Türk Telekom'un toptan tarifede yaptığı artışı, 1 Ocak ve 1 Temmuz'da abonelerine (aynı ya da daha düşük oranda) zam olarak yansıtacak. Servis sağlayan işletmeler, tarife değişikliğini yürürlük tarihinden en az 1 ay önce kamuoyuna duyuracak.

İNTERNET FATURASI YILDA İKİ KEZ ZAMLANACAK

     Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Türk Telekom'un her yıl 1 Ocak ve 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak şekilde internet tarifelerini (belli bir dönemdeki ÜFE'yi aşmamak koşuluyla) yılda 2 kez otomatik olarak artırmasına karar verdiğini duyurdu.

Advert
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BILIK KÖYÜ BELEN MAHALLESİDE ÇAYDEĞİRMENİ’NE BAĞLANMAK İSTİYOR
BILIK KÖYÜ BELEN MAHALLESİDE ÇAYDEĞİRMENİ’NE BAĞLANMAK İSTİYOR
HEYELANDAN ETKİLENMEYEN VATANDAŞLARIN  ELEKTRİK VE SULARI KESİLDİ
HEYELANDAN ETKİLENMEYEN VATANDAŞLARIN ELEKTRİK VE SULARI KESİLDİ